Нямало да спира каза. В момента не работи
Временна техническа неизправност, сменях портове. Освен това все още работя по въпроса със защитата от DdoS.
Работи, но това което каза той "CISCO Units Firewall." няма да му помогне
До някъде си прав, но до някъде не си. Метода по който се изпълняват различните DdoS са доста сложни, но този Firewall улеснява много допълнителната работа по защитата. За сметка на това пък простичките Spoofed Flood са 100% неуспешни към хоуста.
Той админа горкия е толкова назад с нещата че няма накъде ... предложих му помощ ... имах платена хубава защита за 100тина долара ... и глупака се отказа да ме вземе във екипа ... и са го бере ... остана без хора ... ddos-ват го нон-стоп
сам си си виновен Diyane
Ти си последния човек на света, който може да прецени колко назад или колко напред съм. Разбира се, че няма да бъдеш част от екипа, просто нямам нужда от теб. А тази 100 доларовата защита от DdoS можеш да си я завреш отзад. Ти въобще чуваш ли се какво говориш?! Най-евтиния Proxy Shield, който предлага омисии на DdoS пакети, се предлага на пазара в момента за 10,000 долара годишно. Ти въобще имаш ли представа от методиката на Scanners, Parsers, Controllers и въобще как работи DdoS?! Както и да е, посмях си се доста, другото няма значение.
И каква е тая платена защита за 100 долара?
Правилно, и на мен ми е много интересна каква ще да е тази защита за 100 долара. Надявам се поне да си се посмял с него поне на половината на това, колкото се посмях аз.
В момента не може да се логне . Одеве се бъгна левела ..
Временно се наложи да спра Login Server-a, за да сменя едни вътрешни портове. Проблема е разрешен. Можете да влизате и да играете на воля.