DrakeMu Style
това исках да кажа че ползавте един и същи design а ще ше да е хубаво да е нещо оригинално но както и да ехахахахахахахахахаха Изръси лафа ^^
Нищо общо с DrakeMu Няма да има ^^ хаха
само дето и 2-мата сме крали темплатес от Zhyper ^^
хубав е ама ще го рилеисваш ли ?
хахахахахахахахахаха Изръси лафа ^^
Нищо общо с DrakeMu Няма да има ^^ хаха
само дето и 2-мата сме крали темплатес от Zhyper ^^
абе и дрейка и тфа е копитано на играча му е през чепа гошо ли е писал кода пешо ли го е писал млъкнете вече се карате колкото и дрейк толкова и тоя е крал само кода е друк...
еи путка маина кво сам крал от тебе бе боклук?? маикати да еба проста сляп ли си или имаш проблеми с очите маикати саката! Кво общо има моя уеб с твоя бе боклук ?? Маикати тъпа земи си го наври в устата и млакни вече ве чикиджия ! аи пътят боклук!!
ша копирам маикати накрая ...
И кое мое да измисля ве лаинарче твоито не е ли копирано от Zhyper бе путка маина а ве балук да ти еба маикати разпорена .. аи даиде ми 100 Infractiona ako iskate
То май според NIKER всеки копира от него .... пък и да копира невиждам къде е забранено ? То ако е до копиране и ти си копирал може, да е 1 image 1 код но си копирал ... Иначе до уеба според мен ще е страхотен
Ми не е толко ти и разбира главата.
"даиде" му 10000 Infractiona
Грамота, срамота.... и си мълчи че ще дойда до карлово да та напрая на розово масло, фешанче грозно, кво си я пуснал тая коса
да си криеш лицето .
П.с. ай стига нема да спамя повече.... говори си квото искаш...
се един и същ боклук си оставаш
Е да си измили нещо негово, закво всичко тряя да е като мойто
Да си го напраи кат зайпера кат иска... ма го е напраил кат дрейка...
Нали знаеш най-доброто винаги се копира да ти е през хуя
Нали знаеш най-доброто винаги се копира да ти е през хуя