[09:37:06 | (09:37:23 — редактирано)] {Ĉ(ø)Ṩ™}{Šĥạḋǿω}{ḾềṀøṨ}: a i az ne za6titavam niker za6toto znam 4e i toi 100% zima ot nqkade daje i 2 dumi desa zima
^^
I',m eXTenTioN
Добрем, грешката е моя.всичко което е качено е с разрешение да се промени с цел по-добър дизайн или квото и да е, ако е човек ще остави кредити независимо какви са и колко са.Отностно тва дали ще се върна и т.н. никои неможе да говори от мое име.С времето се научаваш че не трябва да обръщаш внимание на някой неща и че хората са двулични.Никога не съм спирал да се занимавам с Mu просто хората които говорят не ме познават и скоро няма да спра да се занимавам защото MuWebs са едва 5% от php може да е нищо но по-добре да го научиш от тази игра от колкото по друг по-труден начин
[09:37:06 | (09:37:23 — редактирано)] {Ĉ(ø)Ṩ™}{Šĥạḋǿω}{ḾềṀøṨ}: a i az ne za6titavam niker za6toto znam 4e i toi 100% zima ot nqkade daje i 2 dumi desa zima
^^
I',m eXTenTioN
БЕ ВИЕ МАЛУМНИ ЛИ СТЕ 100 пъти казах."ВЗИМАМ ОТ МЕФО."
Той ме е учил на всичко е почти всичко
АЗ НЕ СЪМ като eXTenTioN да не си признавам, и да се прая
на много умен, евалата на Мемос, че го показа къв е, мен точно
това ми беше целта.
Ти нали "напускаше" е?И кое да си прзная като сам го писал аз ве умен а да аз пък гледах твоите уебове и се учих! и сам ред по ред сам го писал този уеб от наученото от тях ... колко пъти да ти го кажа тва за къв хуи ми е да си държа само за мене кредитса като едни имена не прават нищо , просто аз сам го писал ред по ред файл по файл модул по модул този уеб
Мога да ти изброя хората които следяха проекта как го пиша сам:
OverLucked,Bupyc,Mupoh4o,Flame + Половината DarkSteam Които наблудаваха [Dev]InspiredWeb 0.1 ...
Не ти е от конфига а от героя ! Толкова ли неможеш да преведеш 2 реда?престанете да се карате и скивте тва,че главъта ме заболе Имам проблем със ресет-а,а съм настроил конфига!
Ресет:
Error: Character ddas haven't got 400 to reset !
Error: Character ddas haven't god enought money to reset !
сорка,че спама ама спешно ми тряя помощ
еми правих 3 героя и си е 400 левела и си има зен ОМГ....