защото трябва да се уважава труда на хората! все едно сега да рилеис файловете на UniversalMu |-(
На infinity истинските файлове (които са сега) + GS дето resistant го променя трудно ще попадне в ръцете ви !
Според мен щом ги поства трябва да го одобрат няма значение ... не само те да ги зимат той щом решил да си ги постне ... нали не сте ги постнали вие ? трябва да се одобри според мене както историята с девилму уеба да не сте го давали ...ся неискате да се постне
Щом ги има файловете, значи може да си прави каквото иска, те са си негови вече...
Аз ако бях на мястото pafata на нямаше да ги релеасе тези фаилове поради причината че в този форум има много малко хора които ги заслужават......
Всеки гледа да прибере каквото може и това е никакъв Респект отностно работата на другите и т.н
Отношение към хората = 0
Аз имам толкова мн неща потребни които мога да споделя и ме е яд че го правя не за Българите а за всички други.....
Не че съм против да ги сподели но какви права има над тези файлове, че да ги споделя ?
Според мен щом ги поства трябва да го одобрат няма значение ... не само те да ги зимат той щом решил да си ги постне ... нали не сте ги постнали вие ? трябва да се одобри според мене както историята с девилму уеба да не сте го давали ...ся неискате да се постне
Явно се е видяло,че няма да ми я одобрят ами само са си зели файловете и толкоз ...
Абе до там ли стигнахме бе ? Затва форум трябва да го дуржи човек който не му пука дали ще се скара с които и да за тези файлове ... Нищо лично ...Явно се е видяло,че няма да ми я одобрят ами само са си зели файловете и толкоз ...