Незнам кога ще направя 1 рес, ама може ли да ми кажеш защо сървъра е толкова ШИБАН!? Е, извинявай, ама сам супер изнервен. В давиас отивам на някав спот и герой с име пунишер ме заплашва с бан, защото е бил приятел със админа във игра и, че съм му правел КС (камо ли, че зимах по 900хп...) !?!?
Влезна админ, писа на средата не каза кой е (може и хадес да е бил 'щото написа някво име ама к'во значи един бог знае), пиша му, че има хакер, в давиас, който киллваше всички чудовища и играчи. Тооой... к'во направи!? Нищо, сигурно си е чатил с пунишер, щото писа "Пунишер онлине?".
Вип сървър:
-200 LevelUpPoints + 10 bless + 10 soul + 5 chaos
аааа?!?!? Т'ва ще рече ,че на левел ти дава 200 точки ииии ? к'ви са тия джевели воубще !?!?? Искам отговор по-бързо, че докато не ми отговориш не мисля да играя... (знам, че не те интересува много, ама както искаш)
И преди беше бозав сървъра (заради играчите в него), когато беше макс експ (или нещо от сорта)... Всички някви чужденци и ме псуват ...
Ааа! И пича си мислеше, че съм от русия и ме псуваше, а като разбра, че съм от България и, че сървъра е от България се отказа да псува толко много... Постепенно поспря... Садната работа
Айде GL & HF