[Guide] How To Setup Season 3 Ep1 Files

DarkMaster

Administrator
Staff member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
2,441
Reaction score
11,000
================================
Installation Guide:
================================

* Open your SQL Manager and create 3 databases:

MuOnline
MuOnline_Event
MuOnline_Ranking


* Restore databases backups from:

\muserver\_SQL_DB_BACKUP


* Double click this file:

\muserver\ODBC.reg


* Replace "127.0.0.1" with your server address in:

\muserver\bin\cs.ini
\muserver\data\MapServerInfo.dat
\muserver\data\IpList.dat


* Replace "1234" with your SQL "sa" admin password in:

\muserver\bin\event.ini
\muserver\bin\exdb.ini
\muserver\bin\ranking.ini


* Open ports 44405, 55901 and 55903


* Run muserverstartup.exe.
 

MorgaN

New Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
708
Reaction score
101
i need use in

\muserver\bin\cs.ini
\muserver\data\MapServerInfo.dat
\muserver\data\IpList.dat

LOCAL IP 127.0.0.1 ?????????????::S:
 
  • Like
Reactions: Moradorn

MorgaN

New Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
708
Reaction score
101
aha ok , but i can ask one more , i need sql 2000 for vista utimate !!!!!! know were i can download ???
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Moradorn

Murder

New Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
502
Reaction score
74
he is not from BG..thorezen try filefront
 

Milamber

Member
Joined
Jul 15, 2008
Messages
75
Reaction score
36
i need use in

\muserver\bin\cs.ini
\muserver\data\MapServerInfo.dat
\muserver\data\IpList.dat

LOCAL IP 127.0.0.1 ?????????????::S:
127.0.0.1 is a default ROUTER IP.Its used basically everywhere except for Local (LAN) and Global connection to server in ConnectServer and Launcher.

To check your LOCAL IP,go to Start/Run/cmd/ipconfig
Where it says IP Adrress (first string) thats your LOCAL IP.
The DEFAULT GATEWAY is the IP ot access your router modem (need login and password).Usually you access it to block ports if its equipped with a firewall,and to open ports to allow connection from the outside.
 

dead

New Member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
43
Reaction score
1
правя всичко сменям ип-то в маин и ме дисконектва като въвеждам ацц и пасс
 

elpich

New Member
Joined
Nov 1, 2008
Messages
172
Reaction score
13
това е от клиента.... а и трябва в commonserver да ги смениш
 
  • Like
Reactions: Hibernate

Hibernate

New Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
18
Reaction score
0
There was a problem with creating administrator account.

Това е при инсталирването на уеб системата,изобщто не мога да си създам акаунт защо?! от базата данни ли е ? аз по принцип въвеждам на двете места МуОнлайн...
 

eXecuteR

Active Member
Joined
Nov 21, 2008
Messages
342
Reaction score
165
Hibernate... когато инсталирваш MuWeb-а слагай го така, че MD5 да е изключен. И после когато си правиш акаунт от Web-а ще ти пише, че не е създаден, но не се залъгвай акаунта е създаден успешлно ! ;]
 
  • Like
Reactions: Hogu

Hibernate

New Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
18
Reaction score
0
Да после го пробвах без мд5 и стана :) мерси иначе
 

Hibernate

New Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
18
Reaction score
0
но ся пък имам друг проблем,първият че gameserver.dll е вирус или нещо такова и не мога да го разархивирам,второ като дойде ред да се пусне gameserver.exe изчаква 2-3 секунди и ми излиза прозорец там ала - бала Dont Send .... идеи? :(
 

Slackware

New Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
87
Reaction score
17
С Коя антивирусна си ... аз имах абсолютно същия проблем ... но махнах антивирусната . Под махнах имам предвид (uninstall) и сега съм без антивирус ... в скоро време ще сложа друга . Ако искаш пробвай да я махнеш и мисля ,че ще се оправи :)
 
  • Like
Reactions: Hibernate

Hibernate

New Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
18
Reaction score
0


Какво пък означава това ;( :(
 
Last edited:

Slackware

New Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
87
Reaction score
17


Какво пък означава това ;( :(
Мисля, че Launcher-а с който влизаш не е за тази версия на която е сървъра ... Може и да се бъркам, но все пак провери :)
 

BloodyWolf

New Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
28
Reaction score
2
След като пусна muserverstartup, зарежда м ивсичките файлове и на последния gameserver-a ми дава Dont send. Някой знае ли как се оправя :;:)
 

Similar threads