bass направих всичко и аз точно с main-a на DarkMaster beta 25 съм работил само където pinkof ми е 2.9.9 и е с Splash само че решавам да пусна main_hook.еxe и не ми показва Splash-a тоест това означава ли че не се е получило или по точно въпроса ми е как да разбера дали съм hook-нал antihack-a към main-а ?
e според мен и той може се пак доколкото разбрах е hook-вал досега и щом прави видео изглежда знае как само дето или просто при мен не се получава или има някаква лека грешка
e според мен и той може се пак доколкото разбрах е hook-вал досега и щом прави видео изглежда знае как само дето или просто при мен не се получава или има някаква лека грешка
Клипа е правен набързо защото ми се спеше. Може да съм пропуснал нещо от записките,а може и да съм забравил да запиша нещо. Сега ще разбера къде съм грешал (имам подозрения че греша при последната команда JMP) и ще пиша.
Добре де няма ли някои да каже как да го направим ако не изтрийте темата не че нещо ама в момента е безполезна освен това да слушам гласа на bass без да се обиждаш bass само че вече 10 дена абсолютно никои не работи по въпроса че не е наред :S
Добре де няма ли някои да каже как да го направим ако не изтрийте темата не че нещо ама в момента е безполезна освен това да слушам гласа на bass без да се обиждаш bass само че вече 10 дена абсолютно никои не работи по въпроса че не е наред :S