Mortred Active Member Joined Jun 11, 2008 Messages 647 Reaction score 182 Jul 8, 2008 #1 Здравейте имам малак проблем...ако може някои да ми го оправи искам банерите да ги преместя доло за да се формира Табле , а дане стоят от горе SCREEN Last edited: Jul 8, 2008
Здравейте имам малак проблем...ако може някои да ми го оправи искам банерите да ги преместя доло за да се формира Табле , а дане стоят от горе SCREEN
Gasolincho Well-Known Member Joined May 15, 2008 Messages 683 Reaction score 693 Jul 8, 2008 #2 biskvitku said: Здравейте имам малак проблем...ако може някои да ми го оправи искам банерите да ги преместя доло за да се формира Табле , а дане стоят от горе SCREEN Click to expand... <p align="center"> или <center>text</center>
biskvitku said: Здравейте имам малак проблем...ако може някои да ми го оправи искам банерите да ги преместя доло за да се формира Табле , а дане стоят от горе SCREEN Click to expand... <p align="center"> или <center>text</center>
Mortred Active Member Joined Jun 11, 2008 Messages 647 Reaction score 182 Jul 8, 2008 #3 align="center" тфа е
Mortred Active Member Joined Jun 11, 2008 Messages 647 Reaction score 182 Jul 8, 2008 #4 някаква идея да имаш как ще стане ? то за тебе няма да е много трудно де
Gasolincho Well-Known Member Joined May 15, 2008 Messages 683 Reaction score 693 Jul 8, 2008 #5 biskvitku said: някаква идея да имаш как ще стане ? то за тебе няма да е много трудно де Click to expand... намери ме в skype и ми прати индекса
biskvitku said: някаква идея да имаш как ще стане ? то за тебе няма да е много трудно де Click to expand... намери ме в skype и ми прати индекса