[Help] Guilds Create Problem

Status
Not open for further replies.

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
Значи неможе да се прави Guilds кажете ми какви са възможните проблеми и кой таблици требва да имам защото си мисля че ми липсват някой :tmi:
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
Up /\
някои нямал ли е този проблем да подскаже малко :doh:
 

Bupyc™

New Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
504
Reaction score
327
Преди време когато не бях защитен от регистер ми дропваха таблици които им падне . И имах абсолютно същият проблем почти целия форум опита да ми го оправи но не успя и т.н Omaru го оправи , КАК ? не знам и аз питаи него :)
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
и при мене се получи така ..хакнаха ме ..и от тогава го имам тоя проблем ...
 

Bupyc™

New Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
504
Reaction score
327
Дропват таблиците на Guild и всеки вика лесна работа , лесна работа но като опитат въпреки че не съществура пише "Guild arleady exist" кфото и да направиш всичко опитахме
 

Protect

Active Member
Joined
May 30, 2008
Messages
989
Reaction score
150
Create Table Guild Create Table Guild_Memb в query-to и си готов.
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
Добавих ги и пак не става :Х ( Не показва че съществува гуилд просот като натисна ок нищо не става :(


I use 97d
 

Protect

Active Member
Joined
May 30, 2008
Messages
989
Reaction score
150
пробваи с друг клиент ако не стане пробваи с други сървърни фаилове
 

EminescuX

Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
235
Reaction score
36
ахахахах е как ще е от клиента бе ? уби ме с този пост хахаха
 

icestorm

New Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
81
Reaction score
36
ОТ СЕРВЕР ФАИЛОВЕТЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е
 

EminescuX

Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
235
Reaction score
36
не че нещо ама леко се бара в Enterprise manager , незнам къв може да е проблема от клиента ... след като тези неща не се записват на твоя клиент а на сървъра , но ти знаеш най-добре
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
Не От сял е :)
само вирос е към верен път ...как ще е от файловете след като преди са работили след като са ме хакнали да не работят... и тях ли ще хакнат ::D::tmi:
 

EminescuX

Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
235
Reaction score
36
а случайно не е ли в таблиците който се намират в "Enterprise manager" ? или греша
 

Bupyc™

New Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
504
Reaction score
327
а случайно не е ли в таблиците който се намират в "Enterprise manager" ? или греша
Да и от там се бара но също и от Query Analizer :)
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
Procedure ... от там се създава Guild ...
 

Protect

Active Member
Joined
May 30, 2008
Messages
989
Reaction score
150
абе виж дали таблицата ти Guild в муонлаин датабеиз-а я има и таблицата Guild_Memb ако са там виж дали има категориите
 
Status
Not open for further replies.

Similar threads