[AD] GrizisMu 97d99i Exp: 150x Drop: 80%

и на мен ми харесва сайта имам само една забележка по научи още CSS и сайта ще стане уникален CSS-а в момента е много базов :)

PS: ако искаш няколко съвета или имаш въпроси пиши ми на ЛС защото в скайп по трудно ще ме намериш :D

xD да не загориш манджата :D
хаха няма... няма... бъркам я често последната седмица :D и пробвам от време на време с черпака. За момента бих казал че съм впечатлен от понециала 🥹

Нямам идея дали някой ще се интересува, но малко update от мен за момента :giggle:

Базата е 97d+99i на DarkMaster-a, но с доста промени. Ще дам няколко интересни според мен нови feature-а:
* Fix на speed bug-a без да правя scale на attack speed - всяка точка attack speed се отразява директно на speed-a
* Auto attack изграден в клиента а не на сървъра
** ще позволява изцяло да местите мишката където ще можете да местите предмети в сънкука или да правите нещо в машината(например крила) докато героя си бие
** attack speed-a не се променя спрямо това да биете нормално
** може да се бие дори със скилове на target - като lightning, flame, stab, multishop, penetration и т.н.
* auto party - с пин да може да се дава парти и автоматично да се приема при правилен пин
** всички са party leader-и, което позволява всеки да маха всеки или да добавя, но по важното позволява хора да излизат от партито без да се разваля
* global trade - система с която се позволява да напишете "/trade {character_name}" и няма значение че не сте в един град да можете да си дадете trade
** ще има определени региони където може командата да е забранена
* команди /shop, /vault, /chaos - който ще ви отварят съотвните прозорци без да трябва да ходите до NPC-то
* нещо което мога да кажа че се накефих доста да видя работещо - можете да се логнете с един и същ акаунт множество пъти(5) и да пуснете 5 клиента играеки с 5 героя на един акаунт
** за целта vault не е споделен вече а има отделен vault за всеки герой
** глобалния трейд прави лесно прехвърлянето на предмети
* махнах идеята за 10 vault-a - след като всеки герой си има vault са един вид 5 и допълнително има web vault система в която може да се качват всички предмети и седя на акаунта с добра търсачка и неограничен брой предмети
* web изцяло нов от нулата с основни функции като пазар, web vault, функции за героя, dual stats и други
** за сега сайта е доста основен, но е подговен да се развива в бъдеще
* Правя собвени защити срещу хакове където вярвам че ще спре повечето вече съществуващи хакове, но ще ми е интересно да видя какво ново има на пазара 😅

Като цяло стана доста интересено проектче и се надявам скоро да пусна някаква първа бета версия. Планът е да пусна бета където exp ще е по-висок и да се поразцъка известно време да се изчистят DMG/EXP и някакви останали бъгове от новите системи.

Нямам планове за никакви платени функции. Ако ще се прави нещо платено за поддръжка на сървъри и т.н. най-вероятно ще се направи easy сървър, но планирам на основния сървър(меду 50 - 100 exp) да няма нищо платено.