[AD] GreatMu S3 Ep1 Exp: 150x Drop: 65%

Мога да ти кажа че вие си го търсите его преди 30 мин някъде когато беше БЦ то SoldieR е върнал Quest веднага били са заедно с на моя фр героя и го е върнал после се оплаквате ... !!!!
НЕ СЕ ПОНАСЯ ДА ХОДИ ПО ДУПКИТЕ И ДА БИЕ НАРЕД , ОТ РАКЕТНОТО ЛИ СИ НЕ ЗНАМ.
Аз за SoldieR ли отговарям ... ? Зел го е, върнал го е и това е причина онова лайно дето му викаш човек да ходи и да бие по-слабите, като не визирам мен . Така ли ? Я се оправи малко, в сървъра е пълна анархия , ясно ми е нямаш време и тн ... Ми драсни едни правила поне на спотовете да не си бият или пусни субсървър . Зложно ли е ? Ама си личи , че твойта дума много, много не тежи , въпреки че си Админ. :)

Last edited:
НЕ СЕ ПОНАСЯ ДА ХОДИ ПО ДУПКИТЕ И ДА БИЕ НАРЕД , ОТ РАКЕТНОТО ЛИ СИ НЕ ЗНАМ.
Аз за SoldieR ли отговарям ... ? Зел го е, върнал го е и това е причина онова лайно дето му викаш човек да ходи и да бие по-слабите, като не визирам мен . Така ли ? Я се оправи малко, в сървъра е пълна анархия , ясно ми е нямаш време и тн ... Ми драсни едни правила поне на спотовете да не си бият или пусни субсървър . Зложно ли е ? Ама си личи , че твойта дума много, много не тежи , въпреки че си Админ. :)

Добре ще сложим правило да забраним боя на спотове !

• Like
Reactions: horsy
Добре ще сложим правило да забраним боя на спотове !

Според мен правилата едва ли ще помогнат . Най доброто нещо е суб ако не можеш да го направиш кажи ще ти помогна :) Правилата по мой наблюдения се подминават като спряла гара ...

в момента машината е малко тромава от към Sub Server :)

Сървър кога ще има ? 5-6 чАса стана вече ....

имаше проблем с PC машината

За 2 път крашвам сървъра.... КАто метна наградата в БЦ и крашва.. :D

За 2 път крашвам сървъра.... КАто метна наградата в БЦ и крашва.. :D

имаше гадни проблеми с Visial studio pack ... скоро ще има нов сайт

ще бъде пуснат и маркет системата вече :D

имаше гадни проблеми с Visial studio pack ... скоро ще има нов сайт

ще бъде пуснат и маркет системата вече :D
Братле пак няма сървър ;(

Бате кво стана бе нито сайт нито сървър ??

да проблема разбрах ме къде е скоро ще бъде пуснат и CryWolf Event i Castle Siege :)

за жалост загубихме ДБ от 1 ден и затова сървъра е върнат с 1 ден на зад извиняваме се :)

Last edited:
да проблема разбрах ме къде е скоро ще бъде пуснат и CryWolf Event i Castle Siege :)

за жалост загубихме ДБ от 1 ден и затова сървъра е върнат с 1 ден на зад извиняваме се :)
Този един ден ми коства 2 Сода с рате Dragon Set, 3lvl крила за BM, ring rate ref 3 hp rec, ring rate, pendant excl dmg, i сума итеми .... Да ти дам програмка за auto backup ?

Щом е само 1 ден явно има тага програмка но е настроена на всеки 24 часа да архивира :)

Щом е само 1 ден явно има тага програмка но е настроена на всеки 24 часа да архивира :)
не е 24 часа , защото аз оная вечер си намерих втория сод с рате , 2та ринга и 2 части на драгона , а 3лвл крилата ми ги дадаха малко по-късно същата вечер и сега имам само 1 сод и 2 итема драгон. Отделно ми дадаха и друг драгон сет....

Този един ден ми коства 2 Сода с рате Dragon Set, 3lvl крила за BM, ring rate ref 3 hp rec, ring rate, pendant excl dmg, i сума итеми .... Да ти дам програмка за auto backup ?

неми трябва ще сложа просто вчера ОС се сринала тотално и така се случи че имам много стара ДБ ще гледам утре да сложа да се записват данните на 24 часа :)

неми трябва ще сложа просто вчера ОС се сринала тотално и така се случи че имам много стара ДБ ще гледам утре да сложа да се записват данните на 24 часа :)
Да разбирам ама дръпнах яко назад...

Айде пак offline...
Edit: Ако не мислиш да го държиш повече, има 1 пич дето е навит да го хост...

Last edited: