XSSecurety. New Member Joined Jan 19, 2011 Messages 173 Reaction score 28 Mar 4, 2011 #1 Когато си напиша ацц и парола и забива до там не флиза ви игра ако някой може да ми помогне
Bo$cH37o New Member Joined Mar 21, 2010 Messages 367 Reaction score 67 Mar 4, 2011 #2 XSSecurety. said: Когато си напиша ацц и парола и забива до там не флиза ви игра ако някой може да ми помогне Click to expand... Не съм сигурен но мисля,че проблема може да идва ако си блокирал CS от Sygate от това трябва да ти идва проблема.
XSSecurety. said: Когато си напиша ацц и парола и забива до там не флиза ви игра ако някой може да ми помогне Click to expand... Не съм сигурен но мисля,че проблема може да идва ако си блокирал CS от Sygate от това трябва да ти идва проблема.
XSSecurety. New Member Joined Jan 19, 2011 Messages 173 Reaction score 28 Mar 4, 2011 #3 еми незнам не блокнато използвам 0.99б+ файлове ;p
Elven New Member Joined Feb 11, 2011 Messages 324 Reaction score 98 Mar 4, 2011 #4 До преди 4 дни имах същия проблем. Смених операционната система и сичко се оправи
XSSecurety. New Member Joined Jan 19, 2011 Messages 173 Reaction score 28 Mar 4, 2011 #5 с каква операционна система си ?
Elven New Member Joined Feb 11, 2011 Messages 324 Reaction score 98 Mar 4, 2011 #6 Windows Crystal XP v4
Achov Active Member Joined Jul 28, 2009 Messages 720 Reaction score 163 Mar 4, 2011 #7 Всичко се дължи на вируси. Аз съм с оригинален Win xp с всички ъпдейти на майкрософт и нямам никакви проблеми от рода на Freez / Crash.
Всичко се дължи на вируси. Аз съм с оригинален Win xp с всички ъпдейти на майкрософт и нямам никакви проблеми от рода на Freez / Crash.
Elven New Member Joined Feb 11, 2011 Messages 324 Reaction score 98 Mar 4, 2011 #8 Achov said: Всичко се дължи на вируси. Аз съм с оригинален Win xp с всички ъпдейти на майкрософт и нямам никакви проблеми от рода на Freez / Crash. Click to expand... Тук си прав, аз бях със пиратски windows и имах проблеми... Вземи си оригинален и ще се оправиш
Achov said: Всичко се дължи на вируси. Аз съм с оригинален Win xp с всички ъпдейти на майкрософт и нямам никакви проблеми от рода на Freez / Crash. Click to expand... Тук си прав, аз бях със пиратски windows и имах проблеми... Вземи си оригинален и ще се оправиш
Angerfist12345 New Member Joined Feb 20, 2010 Messages 142 Reaction score 16 Mar 30, 2011 #9 XSSecurety. said: Когато си напиша ацц и парола и забива до там не флиза ви игра ако някой може да ми помогне Click to expand... Аз имам същия проблем със моя сървър. На 7-8 часа CS ми фреезва .. Имаше една програма която можеше да рестартирва цс на определени минути но немога да я намера ако някои я има моля да я сподели със нас ще съм му много благодарен!
XSSecurety. said: Когато си напиша ацц и парола и забива до там не флиза ви игра ако някой може да ми помогне Click to expand... Аз имам същия проблем със моя сървър. На 7-8 часа CS ми фреезва .. Имаше една програма която можеше да рестартирва цс на определени минути но немога да я намера ако някои я има моля да я сподели със нас ще съм му много благодарен!