[Release] EscapeMu Old Web - Fixed

Свали го разбирам като изтегли, което не е много трудно xD

Свали го разбирам като изтегли, което не е много трудно xD
и т'фа е трудно ако не работят линковете ^^

За това инфинити му не се и съмнявам (без да се убиждат оунърите) xD

искаш да ми кажеш че ще свалиш Infinity Mu :D

Аз и на него му го обещах оня ден в скайпа,
то ме блокна (rofl)
Ся имам малко друга работа, ма като я свърша ще почна да прая готини заяфки и разни други трикчета.

то ме блокна (rofl)
Ся имам малко друга работа, ма като я свърша ще почна да прая готини заяфки и разни други трикчета.
xaxax тоя сървър има 500 онлайн не искам и да си представям колко атаки има но ти пожелавам успех :D

xaxax тоя сървър има 500 онлайн не искам и да си представям колко атаки има но ти пожелавам успех :D

И 10 000 да има Niker щом си е писал Уеба то е ясно че някаде ще има пропуск и ще може да се inject няма начин да не си е оставил нещичко.

той ако имаше начин до ся да е хаквал нямаше да мрънка да се трият темите с веба

то ме блокна (rofl)

Не влизай във филма момче.. нищо няма да направиш!

И 10 000 да има Niker щом си е писал Уеба то е ясно че някаде ще има пропуск и ще може да се inject няма начин да не си е оставил нещичко.

То тва е кофтито, че като го писах не си оставих дупка...
Ма друго нещо намерих не инжекти и т.н.
Кво като го инжектна кво има бекъп. Фиксва си дупката и
си слага бекъпа и готово...

Кво като има. То и ескейпа имаше....

Last edited:
Espace имаше ама не по 500-600 а по 100-200 ;)

ти пък как може да не си оставиш авторска дупка не разбра ли ,че всеки взема и не ебава другия

ти пък как може да не си оставиш авторска дупка не разбра ли ,че всеки взема и не ебава другия

Тая дупка рано или късно се намира...

Май само аз немога да хаквам и като намеря дюпка през нея да барам там неща... :s

Не се смей! Аз се чудя в на коя дюпката да си го навра... ма виж че изоставам с матрала тука хората говорят за сериозни неща и дюпки (chuckle)

Espace имаше ама не по 500-600 а по 100-200 ;)

аз сам играл в ескейп-а и преди 100-те рестарта имаше по 200 до 350 онлайн :)

аз сам играл в ескейп-а и преди 100-те рестарта имаше по 200 до 350 онлайн :)

тои до 300 не е стигал ти на 350 скачаш максимум 250 да е имал онлайн и аз сам го играл..

Не се смей! Аз се чудя в на коя дюпката да си го навра... ма виж че изоставам с матрала тука хората говорят за сериозни неща и дюпки (chuckle)

Е ти па кво се ебаваш :) не е само inject и xss.

Междодругото май даркстиима го хакваха така, ма не съм
сигурен :) предполагам