и т'фа е трудно ако не работят линковете ^^Свали го разбирам като изтегли, което не е много трудно xD
искаш да ми кажеш че ще свалиш Infinity Mu
xaxax тоя сървър има 500 онлайн не искам и да си представям колко атаки има но ти пожелавам успехАз и на него му го обещах оня ден в скайпа,
то ме блокна
Ся имам малко друга работа, ма като я свърша ще почна да прая готини заяфки и разни други трикчета.
xaxax тоя сървър има 500 онлайн не искам и да си представям колко атаки има но ти пожелавам успех
Аз и на него му го обещах оня ден в скайпа,
то ме блокна
Ся имам малко друга работа, ма като я свърша ще почна да прая готини заяфки и разни други трикчета.
И 10 000 да има Niker щом си е писал Уеба то е ясно че някаде ще има пропуск и ще може да се inject няма начин да не си е оставил нещичко.
xaxax тоя сървър има 500 онлайн не искам и да си представям колко атаки има но ти пожелавам успех
ти пък как може да не си оставиш авторска дупка не разбра ли ,че всеки взема и не ебава другия
(xaxa)Май само аз немога да хаквам и като намеря дюпка през нея да барам там неща... :s
(xaxa)
Espace имаше ама не по 500-600 а по 100-200
аз сам играл в ескейп-а и преди 100-те рестарта имаше по 200 до 350 онлайн
аз сам играл в ескейп-а и преди 100-те рестарта имаше по 200 до 350 онлайн
Не се смей! Аз се чудя в на коя дюпката да си го навра... ма виж че изоставам с матрала тука хората говорят за сериозни неща и дюпки