[Release] ENCGames 2.0.4.0 - Season 6 Cracked GS & GS_CS

супер а малко инфо как се работи във това чудо

Има си инфо как се работи във него :)

много ти благодаря сега ще се мъча да го едитна

едитнах го супер много ти благодаря

Last edited:
Не ти трябва.
Всичките таблици/процедури са в базата MuOnline.

Сървърът върви перфектно, 2.0.5 като можеш се опитай да го кракнеш, открих в Коря Му пач : 1.08F, Тия корейци са лудии...

Аз не разбрах КОЕ точно и е MD5 на тая База ???

При мен най странното е , че като сложа кодовете за MD5 в базата и ги приема , т.е. не съществуват. Сайта ми прави акаунт и после ми казва грешна парола , нещо се ебава тая база.
А ако я сложа чиста базата както си е и пусна и сайта да е без MD5 тогава всичко си върви, но е Без MD5 което е гадно.
Моля дайте някакви предложения.

При мен най странното е , че като сложа кодовете за MD5 в базата и ги приема , т.е. не съществуват. Сайта ми прави акаунт и после ми казва грешна парола , нещо се ебава тая база.
А ако я сложа чиста базата както си е и пусна и сайта да е без MD5 тогава всичко си върви, но е Без MD5 което е гадно.
защо неичакаш SCF да пуснат и те сезон 6 и да ползваш техния (think)

филес на Darko са Без md5

Last edited:

пиши ми в skype да ти пратя едитор

някои може ли да ми даде heаder клиент че този китаиския е гаден благодаря предварително сървър филес са пуснати от 24 часа и не са кръшна ли