Какво ми има на отношението?С това отношение сървър си тръгнал да държиш.... Така или иначе няма да се задържи дълго време, по-добре не се излагай.
I can't buy from market "You do not have enough space for this item"
"Пич" кой е писал, че е от антихака? Нямам нищо против теб, но иди си прегледай очите! Специално самия main.exe при 97d без значение с какво си го пакнал го отчита като вирус, НО НЕ Е ВИРУС!
Може да се включиш към BlackMu "специалиста" и да сътворите един клиент без вируси и да ми го пратите.
А относно сайтовете - както споменах(явно водя монолог)
П.С DarksTeam e форум свързан с MU Online сървъри и рекламацията им!
Помогни на момчето какъв е проблема ?"Главния" админ на пародията "батлезоне" , ще ти каже една неземна цена, за която не си струва да даваш пари и то за тая игра. Тая игра остава само за ценители , мое мнение, но тия версии са за старото поколение и връщане към старото чувство на игра.
Бил съм от екипа на "батлезоне" и по добре да нямате, нищо общо с тия лакомии долни.
Сет след 12рр струва примерно 40/50лв за българин, а за чужденец е от сорта на 50 евро, но тия неща ако погледнеш направи сметка, на каква цена би ти дал "защита"
П.с: В момента там екипа им е от "идиоти" с извинение, който до ония ден ми пишат щели да ми разбият сървъра и админ панела Това им бил състава на "легендата батлезоне"
По добре събери екип, както вика Dude и троши нови граници
Помогни на момчето какъв е проблема ?
A до колкото за батлезоне ти още си им в екипа.