Къде видя еднакви точки не знам А и баланса се е конфигурирал не само, чрез точките
А за това, че ще им "отъпее" не е така, имам идеи за по-нататъшното развитие на сървъра
From Hearts,Medals and etc now drop more good items
★[Point per level / Point per reset]
Dark Knight: 40 ppl.
Dark Wizard: 40 ppl.
Fairy Elf: 40 ppl.
Magic Gladiator: 55 ppl.
40/40/40 ? това ако не е еднакво не знам .. и според мен един от определящите фактори за баланс-а са точките .. иначе мисля да го пробвам де
Влез направи си един герой и виж как са точките не само да пишеш.Това че не е променено инфото не значи че не са оправени точките.Така че аре моля те не се прави на големия разбирач!!!!
Discord - DiscordСкайп имате ли да питам, някой неща по маловажни да не спамя по форума ?
Dark Wizard: 40 ppl.
Fairy Elf: 40 ppl.
40/40/40 ? това ако не е еднакво не знам .. и според мен един от определящите фактори за баланс-а са точките .. иначе мисля да го пробвам де
Dark Wizard: 45 ppl.
Fairy Elf: 50 ppl.
3/67? Това е заради пакнатия main.exe, но твърде много време ще ми отнеме за да ти обясня за какво иде реч В клиента няма вируси!оправете си клиента (handshake)
https://www.virustotal.com/#/file/4...0187c373e6a6539f4ce567767e16e028699/detection
Не знам защо пишеш на английски когато си "българин"?I think its kinda boring to play here
Не знам защо пишеш на английски когато си "българин"?
И какво постигаш когато прескочиш една безплатна антихак система?
Браво поздравления
3/67? Това е заради пакнатия main.exe, но твърде много време ще ми отнеме за да ти обясня за какво иде реч В клиента няма вируси!
Два варианта пакнал си клиента с грешна програма и/или машината ти има вируси и си качил клиента заразен, другите сървъри също са с пакнат мейн.ехе но не ми ги трие и да пищи за троянец. Успех!
Като цяло сървъра не е лош.Но има доста пропуски.От както съм го започнал,админ вътре не съм виждал.Някой от класациите не работят.Уеб маркета не работи,не можеш да си купиш нищо.Липса на хора.Админите не отговарят,никаква информация,какво се случва.Клиента,също куца дропвате докато си в някой сайт не е нормално,няма minimizator.Мисля,че ако продължава безхаберието на админите,ще избягат и останалите играчи.Писах къде ли не на админите,никакъв отговор.
Г-н "специалист", бих бил благодарен, ако ми дадеш пакнат main.exe 97d с безплатна защита и без вирус.
Ще се радвам да го споделиш с мен Чакам (sun)
Нямам нищо против тебе пич, обаче като гледам какви глупости дрънкаш безмислени направо ми призля.. Първо пишеш че е от пакването, после пишеш че било от самия антихак... Знам че засича като вирус понякога като пакетираш с измислени лайна, а не с квото трябва и аз го правех редовно, но не е от антихака
Вярно че антихака ти е пълна боза и аз го ползвах и "да подчертая не са правя на разбирач просто същите лайна и аз ги правех" обаче не е хубаво така да се държиш с човека, има оплакване така че е редно спокойно да приемеш сериозно проблема и да поработиш над решение!
Аз лично съм съгласен с f0und не съм ползвал сайта кой знае колко, но тоя антихак не засича сайтове ами направо търсачката... в даркстийм съм само и ме дропи..
Просто безплатното не е добра идея, а платеното не си заслужава за MU освен ако не си богат..
П.С DarksTeam e форум свързан с MU Online сървъри и рекламацията им!тези "някои" сайтове са свързани с хакове или MU Online сървъри.