Инсталирах уеб сайта - новия v1.18, но открих няколко проблема.
Проблемите са тествани само на дизайн Legend
1.Когато се опиташ да излезеш от профила излиза грешка в user_panel.php на ред 89
2.Има проблем в mod/admin/general.php на ред 77. Забравил си да смениш web_settings с DTweb_settings.
3.Не работят половината неща които са в панела, можеш да ги махнеш [Vote,Change Class,Change Name,Upgade Items,Random Item,Item Rafinery,Dual Stats,Dual Inventory]
4.Има проблем при Buy Credits, трябва да се махне последното [Paymentwall] за да се оправи и въпреки това е много зле на дизайн.
5.Има много проблеми с Маркета, може би идват от там, че си слял двете датабази и така например на на ред 281, отново си забравил да смениш Market_Settings с DTwebMarket_Settings, също така липсва sms_logs и т.н. Като се опиташ да сложиш предмет ти показва, че е невалиден и много други неща...
На пръв поглед толкова, дано проблемите не идват от мен и да съм те подвел
1. Едва ли е само тя има много такива, които не пречат на функционалността (щом успяваш да излезеш и влезеш в акаунта) но все пак са синтактични грешки, така че ще го видя.
2. Това го забелязах и съм го оправил при мен за новият ъпдейт.
3. Тук съм оставил имената на модулите като референция за това какво може да се добави, но не мисля да ги махам, това е въпрос на личен избор и не е проблем за функционалността. Приеми го като скица за евентуални ъпдейти на девелопера. Ти като краен потребител си режеш каквото намериш за добре.
4. Тук не съм съгласен, тъй като проблема ти идва от некоректно настроен път към библиотеката на paymentwall. При мен няма такъв проблем, както виждаш във видеотата всички системи за плащане са тествани и работят коректно. В случая ти си изрязал Paymentwall, защото не си успял да го нагласиш, което съвсем не означава че не работи.
5. SMS LOGS таблицата никога не е работела и не се е използвала, нея я създадох 5-6 версии по-рано като референция и напомняне, какво може да се добави, което съвсем не означава, че ще се добави. Така, че това също не го отчитам като грешка.
Чисто визуалните проблеми по темите на уебсайта са много, всяка тема има разминавания, но аз нямам и никога не съм имал намерения да ги изчиствам напълно, защото това е много работа. Това го оставям на вас.