GTI
Well-Known Member
- Reaction score
- 423
Не разбирам с какъв акъл хората трият кредитите и в някой случаи си ги "присвояват",долно е. Поне Vavilon са се извинили,това е рядко срещано явление,някой да се извини.
Момчета някой може ли да ми каже как да си добавя Deposit Stone & Depost Rena на Ivowe3 и Web Zen Bank Благодаря предварително
Добавяш си самите функции във modules_funcs.php после модулите във mod папката ,а после в loader.php си добавяш по 1 линк но да работи само за dt_username и после в панела си слагаш линк.. и да не забравиш в query да сложиш сял кодовете!
In the php.ini file, look for the extension_dir line.Fatal error: Call to undefined function mssql_connect() in C:\AppServ\www\configs\config.php on line 8
can some one help me? passowrd is set to sql and acc too, the base is the same MuOnline and got this error !
extension=php_mssql.dll
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
Представете си следната ситуация... отивам и боядисвам една стая за 100 лева или създавам за някоя компания някакъв модул, дизайн бутон с/у заплащане... аз имам ли права в/у модула или те пренадлежат на този, който е платил, а аз съм получил пари за това ?! Къде е отговора и кой е верният?
това не е точно лиценз а начин как браузъра да покаже дадена страница при HTML5 e <!DOCTYPE HTML> и винаги е добре да го има дори и да има 2 реда в файла
Отговора е лесен, когато си получил някакво възнаграждение, дали било пари и прочие... Ти създаваш този "бутон", лого за самата компания, която след като ти приключиш държи всички права, за това се подписват едни документи, които предоставят всички права на създадения от теб продукт на компанията... от там нататък тя има пълното право да прави каквото си иска с него, тоест ако създадеш същия бутон за друга фирма и само смениш текста (логото), благодарение на този документ - дума -> фирмата има право да те съди ;] ^_^ напълно легално ;]
PS: На въпроса дали държа аз на кредитите - преди Не, от 4 години Да ;]
//някъде в главния class примерно ще имаш
public $config = new Config();//това е само пример никога не зареждайте директно
//след това някъде из кода може да направят
$this->config->load('server_info');
// после просто
echo $this->config->server_info['server_name'];