Що не вземете да измислите нещо и вие останалите. Това е най-лесното да направите един template върху готов сайт. В този форум само 3 - 4ма споделят неща... останалото чака на готово.
Може поне да опитате! Има хора във форума които не знаеха нищо, но се опитваха и им помагахме и сега се справя някак си!
Kато е станало дума за кредити мисля, че трябва да се поставят кредити и за дизайна на vBulletin.
Ето и нещо което направих през последния час... Може и по-добре, но за толкова време - това направих.
В този дизайн се оставих така познатия на всички vBulletin с който свързвахме форума DarksTeam през цялото това време.
Успех от мен!
javascript:document.body.contentEditable ='true'; document.designMode ='on'; void 0
честито благодарение на тези два сървъра сайта няма да има повече update-и
Welcome to HighGradeMu! и -= Vavilon-MU Xtreme =- BG*
PS: сайта минава в премиум който иска нещо ще си плаща
MeMoS не може ли, просто с един encrypt + парола, да се защити нещо? "това което не искаш да бъде променено от други"
Но не съм запознат много и не знам, ако encrypt-неш даден файл, дали ще функционира? (защото е сайт)
Както програмистите на Apps приложения си кодират файловете, и не се вижда оригиналният текст. "Така не можеш да злоупотребяваш с кредити в играта и прочие" Но щом приложението работи
В някои клиенти на МУ, също има такива файлове, не ти позволява да видиш оригиналния текст, мисълта ми е, че пак работи дори и encrypt.
ПП: Ще ми отговориш ли, дали може сайта ти да работи с по-нови версии.
прочетох всичките мнения, но не разбрах.
мемос какъв по-точно е проблема ,че са ти махнали кредитите?? аз вмомента работя над нов дизайн над dt web-a но съм ти оставил кредитите... та какво сега да не го ползвам ако ще е с друг дизайн ли? дори и да има твои кредити...