Мисля да се хвана да направя уеб дето да е защитет и да не ползва
адодб. Искам някой, след като завърша работата си по DrakE Web 0.2 да се захвана с него.
Ще ми трябват хора дето са добри на Фотошоп, за да Сътворим някъв як дизайн.
100% защита.
Няма да е каша.
Мисля да се едитва всичко от конфиг файла.
Пишете в тая тема да се разберем горе доло да направим нещо свясно!
Освен проекта за уеба, мисля да направя уеб за 97d-99b версии, който ще е Old School...
Ще е точно както asp web-а, без излишни файлове и глупости както DarkS уеба напреимер, не че имам нещо против него,
просто искам да е както доброто старо време, а междувременно мислете нещо за DrakE web-a...
Мисля да сложа 1вата версия на DarkS web-a, направена от мен преди около година и половина...
когато можех само дизайна да сменя, ето я и нея:
http://rapidshare.com/files/64967147/DarkS_Web_by_DarkS_Team_Last_Update_.rar
Повод: еми разрових се насам натам из старите си неща и я открих и тъй като не ми трябва ви я давам
Защитата е = 100% хак да поясня, но дизайна ако някой иска за времето си не беше лош....
Междодругото всичко за DarkS TeaM-a започна с този web...
адодб. Искам някой, след като завърша работата си по DrakE Web 0.2 да се захвана с него.
Ще ми трябват хора дето са добри на Фотошоп, за да Сътворим някъв як дизайн.
100% защита.
Няма да е каша.
Мисля да се едитва всичко от конфиг файла.
Пишете в тая тема да се разберем горе доло да направим нещо свясно!
Освен проекта за уеба, мисля да направя уеб за 97d-99b версии, който ще е Old School...
Ще е точно както asp web-а, без излишни файлове и глупости както DarkS уеба напреимер, не че имам нещо против него,
просто искам да е както доброто старо време, а междувременно мислете нещо за DrakE web-a...
Мисля да сложа 1вата версия на DarkS web-a, направена от мен преди около година и половина...
когато можех само дизайна да сменя, ето я и нея:
http://rapidshare.com/files/64967147/DarkS_Web_by_DarkS_Team_Last_Update_.rar
Повод: еми разрових се насам натам из старите си неща и я открих и тъй като не ми трябва ви я давам
Защитата е = 100% хак да поясня, но дизайна ако някой иска за времето си не беше лош....
Междодругото всичко за DarkS TeaM-a започна с този web...
Last edited: