- Reaction score
- 30
някой ще може ли да ми hookne антихака към main.exe-то .. ето ви линк и към 2та файла.. във 1 .rar са main.exe & antihack(rzvn.dll)
main+antihack
main+antihack
мерси много дарк златен си !!
EDIT: за 99.62т е
На майн-а пише 1.0м сериала е този като онея файлове 99б[1.0m] тай че не знам да ни лъжеш ли се мъчиш..
На майн-а пише 1.0м сериала е този като онея файлове 99б[1.0m] тай че не знам да ни лъжеш ли се мъчиш..
http://darksteam.net/guides/[guide]-perfect-97d99i-server-6905.htmlCan somebody give me main.exe for 97d anti-hack?
hm some error pop up when u launch the main from launcher.. just press ok and the game will startpop-up have problem can't start client ...
незаслужаваш. Искам да дам информация на форума за потребителя prigovo : Това е лапе от русе, което играеше kozmu както и моя сървър. Лъже, лъже,лъже и лъже. Всяко второ изречения е лъжа. Звънял ми е по телефона, да ми реве да му махам бановете иначе щтил да ме набии (а има глас на детската градина). Чаках, чаках никой недойде . Заплашва ме с хакване, той си няма и понятие. Вика ми на мен Damian ми е първи братовчед, и му зех web-а, а ти си некаф изостанал, и кат му показах че го има в нета и че неговия е от там и садна. ПЪЛЕН УЛИГОФРЕН! Даже Darko се е постарал да сложи кирилизатор за тези дето нямат кирилизатор, той даже неси е направил труда да натиссне 2 пъти бутона.mojeli i na mene dami hooknesh main.exe