[Help] DL Problem

D3nKa7abg

New Member
Reaction score
0
така защо на Дл-то на версия 1.0L неможе се аддва статса в сайта дава ми Fatal error: Call to a member function on a non-object in c:\program files\easyphp1-8\www\modules\user\characters.php on line 89
? ако някой може ми каже как да оправя проблемa нека да пише :S

Last edited by a moderator:
с кой саит си... и аз бях така преди..

му webа е един бьгав и тьп и секи го хаква но кво да се прави като никой не дава :S

Айде признайти си всички, че никой незнае как да се оправи тоя проблем.Колко хора питаха как да оправят тоя проблем никой неказва.

Изтеглете си Mu Web 0.8 by Gasolincho Има си Защити всичко му работи...Вие слагате сякакви бъгави Web-ове от незнам си къде взети 0 % secure и искате да работи....

А щом става въпрос за Mu Web 0.9 ако не сте чули вече не е защитен намерили са му цаката....

Изтегли си това и го добави на правилното място. Трябва да работи. Но FeliXcat си е прав. На Gasolincho е много по-добър.

изтегли си модула за дл просто и си готов !!!

ами то лесно да се каже ама да се намери :S тьрсил сьм пробвал сьм 3 му weba най малко и не става :mad: на Gasolincho кьт го сложа не ми бачка ранка

и незнам от каде се бачка с тоя на гасолинчо ако може инфо :s плсс

Last edited by a moderator:
Изтеглете си Mu Web 0.8 by Gasolincho Има си Защити всичко му работи...Вие слагате сякакви бъгави Web-ове от незнам си къде взети 0 % secure и искате да работи....

А щом става въпрос за Mu Web 0.9 ако не сте чули вече не е защитен намерили са му цаката....

И с на Gasolincho weba нестава да се аддват точките на Дарк Лорда от сайта.

Аз го тествах при мене бачка идеално.... може при теб да е проблема

някой ще ми каже ли как може да се опрай се аддва на дл то статс ?