[Release] DarksTeam MuServer 97d+99i Beta 43.3

delta1337

New Member
Joined
Aug 25, 2019
Messages
22
Reaction score
2
@DarkMaster is there a quickfix to eventitembags?
The issue is that the evenitembag3 (Box of heaven) doesn't do anything when i change the items inside, it's like there is a hidden eventitembag or something in the gameserver.
And i haven't had any +opt + luck+skill drops yet, always 2 of the options at a time only...
 

pkforfun

Member
Joined
Dec 11, 2016
Messages
58
Reaction score
4
I try enable +15 items from DTData but still don't work.Anyone have a solution?
 

Bumb

Active Member
Joined
Mar 8, 2012
Messages
498
Reaction score
64
Здравейте имам въпрос как да направя от Red dragon и Golden Budge dragon да дропи боксове рандом.... Правя каквото трябва както е указано във itemdrop faila но пада от малкия драгон само box of luck
 

mu.gin

New Member
Joined
Jul 21, 2020
Messages
14
Reaction score
0
@DarkMaster Will there be a GameServer fix? Memory is clogged with frequent use of restart of monsters, shops, etc. GameServer simply closes.
 

DarkMaster

Administrator
Staff member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
2,466
Reaction score
11,082
@DarkMaster Will there be a GameServer fix? Memory is clogged with frequent use of restart of monsters, shops, etc. GameServer simply closes.
Not planned. You're not supposed to be constantly reloading monsters on a production server anyway.
 

mu.gin

New Member
Joined
Jul 21, 2020
Messages
14
Reaction score
0
Not planned. You're not supposed to be constantly reloading monsters on a production server anyway.
I can write a fix for you, I reload for events that are written through the Task Scheduler. Empty 0.97 is not so interesting for players. I can also share your main made with GetMainInfo generation. TrayMode WinMode CPU and RAM fix etc
 
Last edited:

kalibg

Member
Joined
Apr 5, 2010
Messages
133
Reaction score
4
Някой може ли да качи клиент на 97д+99и?
 

Small Guiix

New Member
Joined
Apr 5, 2012
Messages
4
Reaction score
0
If there is such a bug, it is only with you, not with the others who use them!
I think you need to take a good look at your configuration.
I reconfigured everything. When resetting the character, instead of going to Select Character Menu, it gives exit