Ето я функцията само ,че са я направили на 5 сигурно..$devilmu['fakeonline'] = '2'; //Default 2 = real users online * 2
Аз вече не съм в екипа, но функцията си седи на 2 найстина има доста хора вътре!Ето я функцията само ,че са я направили на 5 сигурно..
Тук излезе много прав!Ако този "Iwanow" е същия който работеше с corrairn и му хостваше leather mu очаквай да ти забие нож в гърба .. отностно сървъра ми изглежда доста несериозен ,но пък става за да се побиеш с БК-тата предполагам.. 6/10 +тва не е ли сайта на дамян?? поне едни кредити му сложи.[/B] (не съм тръгнал да хейтвам или нещо ,изразявам мнение просто... даже обмислям да го дръпна да поиграя малко в арената )
"Iwanow" не е тоя който беше преди, момчето се е променило доста, захванал съм се доста сериозно със този сървър, сложих кредити на Damian,дръпни го играй няма да сгрешиш!
Тук излезе много прав!
Това ми е пределно ясно
Еми ника ми е с 17 знака все пак.. велик съм .. ххахахахахах ще се разпаднат скоро.. тоя е супер лекето
Както казах по-нагоре мен в тоя екип ме няма вече, веригата мислех да я правя АЗ!Какво стана с веригата от сървъри ? €€
Както казах по-нагоре мен в тоя екип ме няма вече, веригата мислех да я правя АЗ!