[AD] DangerlinkMu 99.6XT Exp: 150x Drop: 80%

New online users record
f79459f57d97e53d7143afad02bd4748.png
 
one of the BEST SHIT SERVEr i have ever play!!

ANOTher one Unballance server
admin helps his friends and BAn the best farmer+hunters CAuse we are not from bg...
and cause his friends cant kill us:D
GG dont waste ur time exept if u are one of the best friends of admin
CYAAAAA
 
Това е опция от ново поколение, чрез която колкот повече нови хора привлечете да играят при нас, толкова повече кредити ще печелите. При регистрация на нов акаунт тук:

96bf638a1e0c64fc26e9c1f6b39e60fb.png


посочете акаунта, за който искате да гласувате. ВАЖНО! За да получи награда акаунта, за който сте гласували е нужно в новия акаунт (в гласуващия акаунт) да има герой 1 рес и 340 левела, в противен случай няма да получите награда. Наградата е 350 кредита и се добавя автоматично, след като героя в новия акаунт изпълни изискването от 1 рес и 340 левела. Затова, колкото повече нови играчи привлечете при нас, толкова по-богати ще бъдете и при това безплатно :) Екипа на DangerLink се надява да Ви хареса новата опция.
 
Last edited:
Браво за referal системата. Мислили ли сте и за варианта да се печели и от рефералите на реферала ? Помислете и за бонус при 5,10,15,20,50 реферала
 
Благодаря за идеята, ще помислим върху това.
 
Уважаеми играчи,
от днес в 18:00ч. вдигаме ресвовете с 10 и става общо 30 за сега, за да може следващата неделя след Castle Siege да се проведе HoF Евент!

Dear players,
today at 06:00PM resets up with 10 and become common 30 for now so it can after week after Castle Siege make HoF Event


DangerLink Admin
 
Уважаеми играчи,
Входа към тронната зала в Valley of Loren е оправен и така ГМ-то на гилдиятa, която държи Castle Siege може да използва Senior машината (трябва му микс от 10 блеса, 10 сола и 30бр. Jewel of Guardian, които падат в Land of Trial), за да създаде уникален предмет.

В Land of Trial е създаден дроп на Ancient предмети от всичко видове мобове, с изключение на BOSS Erohim, от който падат само последните предмети за всяка раса.
 
"Това е опция от ново поколение" - никога не би ми дошло на ум такова нещо, а вие даже сте го реализирали. Браво, изпреварили сте времето.
 
"Това е опция от ново поколение" - никога не би ми дошло на ум такова нещо, а вие даже сте го реализирали. Браво, изпреварили сте времето.
r00tme Да е нова колко да е нова ... освен ако не ги бъзикаш и те пък ако ти вярват.
 
r00tme Да е нова колко да е нова ... освен ако не ги бъзикаш и те пък ако ти вярват.

"Благодарни сме ти", че ни удостои с честта да посетиш нашата тема и още повече да поставиш коментар :) Това значи много за DangerLink!
 
Е вие какво очаквахте, това му е 4-тия сървър за тази година ако не се лъжа .... xD
Следващия път повече !
 
Не е спрян и не е рестартиран, просто се премести хост, сайт и трябваше време, докато уеб девелопъра оправи лиценза на сайта, тъй като е лицензиран. От вчера всичко е на линия и очакваме играчите си :)
 
едно и също едно и също едно и също... не ви ли омръзна да се мъчите за тоя дето духа с тея сървъри бе..