Kroll
Active Member
- Reaction score
- 54
Не е необходимо някой да ми иска мнението за да си го дам.
1-во живеем в страна в която имаме свобода на словото, макар че някой индивиди се опитват да го отнемат.
2-ро бях играч първия ден, но след първите няколко часа се отказах след като видях каква пародия е (явно не си влизал да разгледаш а следиш само сайтът)
3-то оценявам крайния продукт който е създаден като консуматор, не разбирам защо трябва аз да създавам продукт за да оценявам чуждия след като е качен във форум в който коментарите са отворени за всички.
П.с Да живее БЪЛГАРСКИЯТ МАНТАЛИТЕТ ! "Никой не ти иска мнението пич, как да ти го втълпя. Ти не си донатор, не си играч, не си носител на авторски права и прочие, а обикновен спамер." !
Бих казал , че си прав лично съм играл много години "DangerLink" под ник "C0n7r0L" последните времена на славата му даже бях гм " Mean" до , колкото до оригинал и не мисля , че това е оригинал. Само името са откраднали до , колкото видях само в сайта има 2ма стари играчи от бая време и само 1 качествен "ZaratustrA". До , колкото знам "колега" за да дадеш някакви права над нещо не трябва ли да продължиш неговата история ? Което искам да кажа пълната му конфигурация.
А до , колкото за спама , ако не е искал да го поства нямаше да иска и мнения нали така. Един вид от коментарите хората си вадят заключение , какъв е продукта. Независимо дали са отрицателни или положителни.
Versia - 98r
Exp 200exp
Ако искаш пример жив "България търси талант от сезон 1 до сезон 5" май бяха сменили сценаристите не помня но всичко върви по старому не са го променяли с нищо правата са запазени
Last edited: