Counter-Strike 1.6 DarksTeam

Както казах не ме бърка стига да участвам :)

Ок... до събота има доста време, засега си на мястото на Dante :) Ако той се оправи до събота ще играе ! Ти може да си резервата да влезеш на мястото на някой друг :)

пу за мен да съм админ. but 1st да си намеря диска за цс-а :<

Mога ли да се присъединя ?(имам впредвив от тима на гасо) Но не очаквайте много от мен ! :) (heidy)
п.п Елате в 87.120.122.157:27015 да поразцъкаме ! :)))

гледах културно да ви попитам вие не ме зачетохте ае няма ви учавствам в звездните отбори :mad:

чакай чакай, не прочетох 1ва страница и веднага пиша...

като те видях че ти си в тийм-а се отказах, ставаме много слаби с неб :Х

гледах културно да ви попитам вие не ме зачетохте ае няма ви учавствам в звездните отбори :mad:

Брат ... Няма място !

чакай чакай, не прочетох 1ва страница и веднага пиша...

като те видях че ти си в тийм-а се отказах, ставаме много слаби с неб :Х

С мен ли уее ? ламз :D

Хммммм... така като гледам преди AirwaveS съм написал,че искам да бъда в някой отбор,но нищо ае успехи :*

И аз искам да играя но нямам стиим тъче лошо :D

Хаха кее ше играиш ти вее :D: мишкаа..

С мен ли уее ? ламз :D

по-точно ти с мен :/ може да питаш мишо (за съжаление вече не влиза тук но с удоволствие бих ти дал скайпа му) как съм взимал 5 човека в 3 поредни врътки (говоря за 5vs5) иначе успех ви пожелавам. Ще играем 5v5 като направите отбора :p

ето последното ни 1в1 с pafa7a

cebea46cb1a7303a8bdf09123683315f.jpg

• Like
Reactions: pafa7a
Аде бе кажете каф сървър да пусна ;D

Последно питам ще ме взимате ли в някой "ОТБОР" ? Или тия останалите без отбор да правим 3-ти о.О (wonder)

Ами кво пречи да има още един?!
Кажете какъв да е и ако ще е Training трениране на кво (Traininng=Classic ?)

Последно питам ще ме взимате ли в някой "ОТБОР" ? Или тия останалите без отбор да правим 3-ти о.О (wonder)

:D Направо да вземим целия форум да се разделим в кланове! Това е само едно 5v5 за тренировка ! Следващия път може да се взеват други играчи! От общите 10 човека и от двата отбора ще се изберат най - добрите и ще направа един тестов отбор .. без Steam а по късно ако си купите STEAM, ще се запишем в ESL !(happy)

:D Направо да вземим целия форум да се разделим в кланове! Това е само едно 5v5 за тренировка ! Следващия път може да се взеват други играчи! От общите 10 човека и от двата отбора ще се изберат най - добрите и ще направа един тестов отбор .. без Steam а по късно ако си купите STEAM, ще се запишем в ESL !(happy)

Добре,хубаво,прекрасно играйте си ние ще сме спектатори и ще ви гледаме :*

Добре,хубаво,прекрасно играйте си ние ще сме спектатори и ще ви гледаме :*

направи втори отбор :)