[Help] Change Lang in MuWeb

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Как мога да направя в muweb да се сменят Езиците (English>Bulgarian нали трябва да направя 2 папки с 2 muweb-а единият да съм го превел на Бг) до тук ми е ясно :) самоче искъм да знам как да го направя да се сменя с е такова:
Tnx
 

AfterShock

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
576
Reaction score
80
Кога ше се научите да потърсите нещо, преди да го поискате...

При следващ такъв случай изтривам темата без никакви предопреждения!
 

d0minuS

New Member
Joined
May 25, 2008
Messages
45
Reaction score
4
Аз лично търсих ама нищо не намерих ... Афтер дай линк към темата !
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Пфф тва е лесно сменяш там да пише за език квт искаш и си правиш 2 папки както ти искаше ;)
 

d0minuS

New Member
Joined
May 25, 2008
Messages
45
Reaction score
4
а ?

Аз искам да сменям Theme-то не езика :bleh: Сега някой ще ми каже ли как да сложа такова нещо

само че да се сменят уебове на 0.8 не на 0.7???
 

KR373N

Well-Known Member
Joined
May 18, 2008
Messages
1,944
Reaction score
445
Аз искам да сменям Theme-то не езика :bleh: Сега някой ще ми каже ли как да сложа такова нещо

само че да се сменят уебове на 0.8 не на 0.7???
най лесното е зимаш тоя код от 0.7 и си го слагаш в muweb 0.8 :cool1:
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Пфф тва е лесно сменяш там да пише за език квт искаш и си правиш 2 папки както ти искаше ;)

Ти казваш че е лесно но неможеш да го направиш :cheezy:
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Как мога да направя в muweb да се сменят Езиците (English>Bulgarian нали трябва да направя 2 папки с 2 muweb-а единият да съм го превел на Бг) до тук ми е ясно :) самоче искъм да знам как да го направя да се сменя с е такова:
Tnx
http://darksteam.net/showthread.php?t=511
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Аз искам да сменям Theme-то не езика :bleh: Сега някой ще ми каже ли как да сложа такова нещо

само че да се сменят уебове на 0.8 не на 0.7???

Пич ще ти го обясня по най лесният възможен начин :)

1. правиш папка с име "template"

2. правиш си index.php и в него слагаш

Code:
<?
session_start();
require("config.php");
if(isset($_POST['theme'])){$_SESSION['theme'] = "$_POST[theme]"; include("template/$_SESSION[theme]/index.php");}
elseif(!isset($_SESSION['theme'])){include("template/$muweb[template]/index.php");}
else{include("template/$_SESSION[theme]/index.php");}
?>
3. влизаш в папка "template" и си правиш други папки с имената(по твой избор) на темите :)

4. ако темата ти се казва "DarksTeam" съответно и папката ще се казва така но както и да е... влизаш в тази папка "DarksTeam" и си правиш друг "index.php" и почваш да си правиш дизайна на темата :)

5. ето как да ги сменяш... в "index.php" пишеш на място по-твой избор това :

Code:
<table width="198" border="0" cellspacing="4" cellpadding="0">
            <tr>
              <td width="75"><div align="right" class="normal_text_white">Theme</div></td>
              <td width="111"><form  action="" method="post" name="theme_form" id="theme_form">
                  <select name="theme" id="theme" onChange="submit()">
                <? echo("$theme"); ?>
                  </select>
              </form></td>
            </tr>
          </table>
след това влизаш в "includes/muweb.php""

намираш следните неща
Code:
if($muweb['md5']=='1'){$md5_encrypt = "<option value='1'>Yes</option><option value='0'>No</option>";}
elseif($muweb['md5']=='0'){$md5_encrypt = "<option value='0'>No</option><option value='1'>Yes</option>";}
if($muweb['resetmode']=='keep'){$reset_mode="<option value='keep'>Normal (Keep Stats)</option><option value='reset'>Reset (Reset Stats)</option>";}
elseif($muweb['resetmode']=='reset'){$reset_mode="<option value='reset'>Reset (Reset Stats)</option><option value='keep'>Normal (Keep Stats)</option>";}
if($muweb['levelupmode']=='normal'){$levelup_mode="<option value='normal'>Normal</option><option value='extra'>Bonus Points (* Resets)</option>";}
elseif($muweb['levelupmode']=='extra'){$levelup_mode="<option value='extra'>Bonus Points (* Resets)</option><option value='normal'>Normal</option>";}
if($muweb['clean_inventory']=='yes'){$clean_inv="<option value='yes'>Yes</option><option value='no'>No</option>";}
elseif($muweb['clean_inventory']=='no'){$clean_inv="<option value='no'>No</option><option value='yes'>Yes</option>";}
if($muweb['clean_skills']=='yes'){$clean_skills="<option value='yes'>Yes</option><option value='no'>No</option>";}
elseif($muweb['clean_skills']=='no'){$clean_skills="<option value='no'>No</option><option value='yes'>Yes</option>";}
if($muweb['gm']=='yes'){$gm_show="<option value='yes'>Yes</option><option value='no'>No</option>";}
elseif($muweb['gm']=='no'){$gm_show="<option value='no'>No</option><option value='yes'>Yes</option>";}

след тях добавяш :
Code:
if($muweb['template'] == 'DarksTeam2'){$template ="<option value='DarksTeam2'>DarksTeam2</option><option value='DarksTeam'>DarksTeam</option>";}
elseif($muweb['template'] == 'DarksTeam'){$template ="<option value='DarksTeam'>DarksTeam/option><option value='DarksTeam2'>DarksTeam2</option>";}
това тук е за подразбираща се тема която задаваш през администраторският панел.

и последното нещо което трябва да направиш е да влезеш в "includes/muweb.php"

и в края преди ?> да сложиш следното

Code:
if(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='DarksTeam'){$theme = "<option value='DarksTeam'>DarksTeam</option><option value='DarksTeam2'>DarksTeam2</option>";}
elseif(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='DarksTeam2'){$theme = "<option value='DarksTeam2'>DarksTeam2</option><option value='DarksTeam'>DarksTeam</option>";}
elseif($_SESSION['theme']=='DarksTeam'){$theme = "<option value='DarksTeam'>DarksTeam/option><option value='DarksTeam2'>DarksTeam2</option>";}
elseif($_SESSION['theme']=='DarksTeam2'){$theme = "<option value='DarksTeam2'>DarksTeam2</option><option value='DarksTeam'>DarksTeam</option>";}
и както виждаш съм дал примери с имена на теми DarksTeam и DarksTeam2
ти си ги променяш после :)
другото вече сам си го правиш :) надявам се че си ме разбрал.
 
Last edited:

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Стефф мерси много !!! ... както винаги ТОЧЕН :p
 

d0minuS

New Member
Joined
May 25, 2008
Messages
45
Reaction score
4
Пич ще ти го обясня по най лесният възможен начин :)

1. правиш папка с име "template"

2. правиш си index.php и в него слагаш

Code:
<?
session_start();
require("config.php");
if(isset($_POST['theme'])){$_SESSION['theme'] = "$_POST[theme]"; include("template/$_SESSION[theme]/index.php");}
elseif(!isset($_SESSION['theme'])){include("template/$muweb[template]/index.php");}
else{include("template/$_SESSION[theme]/index.php");}
?>
3. влизаш в папка "template" и си правиш други папки с имената(по твой избор) на темите :)

4. ако темата ти се казва "DarksTeam" съответно и папката ще се казва така но както и да е... влизаш в тази папка "DarksTeam" и си правиш друг "index.php" и почваш да си правиш дизайна на темата :)

5. ето как да ги сменяш... в "index.php" пишеш на място по-твой избор това :

Code:
<table width="198" border="0" cellspacing="4" cellpadding="0">
            <tr>
              <td width="75"><div align="right" class="normal_text_white">Theme</div></td>
              <td width="111"><form  action="" method="post" name="theme_form" id="theme_form">
                  <select name="theme" id="theme" onChange="submit()">
                <? echo("$theme"); ?>
                  </select>
              </form></td>
            </tr>
          </table>
след това влизаш в "includes/muweb.php""

намираш следните неща
Code:
if($muweb['md5']=='1'){$md5_encrypt = "<option value='1'>Yes</option><option value='0'>No</option>";}
elseif($muweb['md5']=='0'){$md5_encrypt = "<option value='0'>No</option><option value='1'>Yes</option>";}
if($muweb['resetmode']=='keep'){$reset_mode="<option value='keep'>Normal (Keep Stats)</option><option value='reset'>Reset (Reset Stats)</option>";}
elseif($muweb['resetmode']=='reset'){$reset_mode="<option value='reset'>Reset (Reset Stats)</option><option value='keep'>Normal (Keep Stats)</option>";}
if($muweb['levelupmode']=='normal'){$levelup_mode="<option value='normal'>Normal</option><option value='extra'>Bonus Points (* Resets)</option>";}
elseif($muweb['levelupmode']=='extra'){$levelup_mode="<option value='extra'>Bonus Points (* Resets)</option><option value='normal'>Normal</option>";}
if($muweb['clean_inventory']=='yes'){$clean_inv="<option value='yes'>Yes</option><option value='no'>No</option>";}
elseif($muweb['clean_inventory']=='no'){$clean_inv="<option value='no'>No</option><option value='yes'>Yes</option>";}
if($muweb['clean_skills']=='yes'){$clean_skills="<option value='yes'>Yes</option><option value='no'>No</option>";}
elseif($muweb['clean_skills']=='no'){$clean_skills="<option value='no'>No</option><option value='yes'>Yes</option>";}
if($muweb['gm']=='yes'){$gm_show="<option value='yes'>Yes</option><option value='no'>No</option>";}
elseif($muweb['gm']=='no'){$gm_show="<option value='no'>No</option><option value='yes'>Yes</option>";}

след тях добавяш :
Code:
if($muweb['template'] == 'DarksTeam2'){$template ="<option value='DarksTeam2'>DarksTeam2</option><option value='DarksTeam'>DarksTeam</option>";}
elseif($muweb['template'] == 'DarksTeam'){$template ="<option value='DarksTeam'>DarksTeam/option><option value='DarksTeam2'>DarksTeam2</option>";}
това тук е за подразбираща се тема която задаваш през администраторският панел.

и последното нещо което трябва да направиш е да влезеш в "includes/muweb.php"

и в края преди ?> да сложиш следното

Code:
if(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='DarksTeam'){$theme = "<option value='DarksTeam'>DarksTeam</option><option value='DarksTeam2'>DarksTeam2</option>";}
elseif(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='DarksTeam2'){$theme = "<option value='DarksTeam2'>DarksTeam2</option><option value='DarksTeam'>DarksTeam</option>";}
elseif($_SESSION['theme']=='DarksTeam'){$theme = "<option value='DarksTeam'>DarksTeam/option><option value='DarksTeam2'>DarksTeam2</option>";}
elseif($_SESSION['theme']=='DarksTeam2'){$theme = "<option value='DarksTeam2'>DarksTeam2</option><option value='DarksTeam'>DarksTeam</option>";}
и както виждаш съм дал примери с имена на теми DarksTeam и DarksTeam2
ти си ги променяш после :)
другото вече сам си го правиш :) надявам се че си ме разбрал.
Учудващо но разбрах
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Ти казваш че е лесно но неможеш да го направиш
Еми като си пусна съравара ще видиш 4е е супер лесно!Много играчка но лесно :d
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Еми като си пусна съравара ще видиш 4е е супер лесно!Много играчка но лесно :d
аз ли не мога да го направя?
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
направих го но само ми излиза English ето как изглежда includes/muweb.php

Code:
if($muweb['md5']=='1'){$md5_encrypt = "<option value='1'>Yes</option><option value='0'>No</option>";}
elseif($muweb['md5']=='0'){$md5_encrypt = "<option value='0'>No</option><option value='1'>Yes</option>";}
if($muweb['resetmode']=='keep'){$reset_mode="<option value='keep'>Normal (Keep Stats)</option><option value='reset'>Reset (Reset Stats)</option>";}
elseif($muweb['resetmode']=='reset'){$reset_mode="<option value='reset'>Reset (Reset Stats)</option><option value='keep'>Normal (Keep Stats)</option>";}
if($muweb['levelupmode']=='normal'){$levelup_mode="<option value='normal'>Normal</option><option value='extra'>Bonus Points (* Resets)</option>";}
elseif($muweb['levelupmode']=='extra'){$levelup_mode="<option value='extra'>Bonus Points (* Resets)</option><option value='normal'>Normal</option>";}
if($muweb['clean_inventory']=='yes'){$clean_inv="<option value='yes'>Yes</option><option value='no'>No</option>";}
elseif($muweb['clean_inventory']=='no'){$clean_inv="<option value='no'>No</option><option value='yes'>Yes</option>";}
if($muweb['clean_skills']=='yes'){$clean_skills="<option value='yes'>Yes</option><option value='no'>No</option>";}
elseif($muweb['clean_skills']=='no'){$clean_skills="<option value='no'>No</option><option value='yes'>Yes</option>";}
if($muweb['gm']=='yes'){$gm_show="<option value='yes'>Yes</option><option value='no'>No</option>";}
elseif($muweb['gm']=='no'){$gm_show="<option value='no'>No</option><option value='yes'>Yes</option>";}
if($muweb['music']=='1'){$music="<option value='1'>Yes</option><option value='0'>No</option>";}
elseif($muweb['music']=='0'){$music="<option value='0'>No</option><option value='1'>Yes</option>";}

if($muweb['template'] == 'default'){$template ="<option value='English'>English</option>";}
elseif($muweb['template'] == 'default'){$template ="<option value='English'>English/option>";}



if(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='default'){$theme = "<option value='English'>English</option>";}
elseif(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='kanturu'){$theme = "<option value='Bulgarian'>Bulgarian</option>";}

$ok_start = "<table width='320' border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
             <tr>
             <td width='395' height='37' background='images/img_mu_did-u-know.gif'><div align='center'>
             <table width='220' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'>
             <tr>
             <td><div align='left'><strong>Successfully</strong></div></td>
             </tr>
             </table>
             </div></td>
             </tr>
             </table>
             <table width='415' border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
             <tr>
             <td width='98'><div align='center'>
             </div></td>
             <td width='317' align='left'><strong><font color='green'>";


$ok_end = "</font></strong></td></tr></table>";


$warning_start = "<table width='320' border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
             <tr>
             <td width='395' height='37' background='images/img_mu_did-u-know.gif'><div align='center'>
             <table width='220' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'>
             <tr>
             <td><div align='left'><strong>ERROR</strong></div></td>
             </tr>
             </table>
             </div></td>
             </tr>
             </table>
             <table width='415' border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
             <tr>
             <td width='98'><div align='center'>
             </div></td>
             <td width='317' align='left'><strong>";


$warning_end = "</strong></td></tr></table>";

if(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='English'){$theme = "<option value='English'>English</option><option value='Bulgarian'>Bulgarian</option>";}
elseif(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='Bulgarian'){$theme = "<option value='Bulgarian'>Bulgarian</option><option value='English'>English</option>";}
elseif($_SESSION['theme']=='English'){$theme = "<option value='English'>English/option><option value='Bulgarian'>Bulgarian</option>";}
elseif($_SESSION['theme']=='Bulgarian'){$theme = "<option value='Bulgarian'>Bulgarian</option><option value='English'>English</option>";}
?>
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
направих го но само ми излиза English ето как изглежда includes/muweb.php

Code:
if($muweb['md5']=='1'){$md5_encrypt = "<option value='1'>Yes</option><option value='0'>No</option>";}
elseif($muweb['md5']=='0'){$md5_encrypt = "<option value='0'>No</option><option value='1'>Yes</option>";}
if($muweb['resetmode']=='keep'){$reset_mode="<option value='keep'>Normal (Keep Stats)</option><option value='reset'>Reset (Reset Stats)</option>";}
elseif($muweb['resetmode']=='reset'){$reset_mode="<option value='reset'>Reset (Reset Stats)</option><option value='keep'>Normal (Keep Stats)</option>";}
if($muweb['levelupmode']=='normal'){$levelup_mode="<option value='normal'>Normal</option><option value='extra'>Bonus Points (* Resets)</option>";}
elseif($muweb['levelupmode']=='extra'){$levelup_mode="<option value='extra'>Bonus Points (* Resets)</option><option value='normal'>Normal</option>";}
if($muweb['clean_inventory']=='yes'){$clean_inv="<option value='yes'>Yes</option><option value='no'>No</option>";}
elseif($muweb['clean_inventory']=='no'){$clean_inv="<option value='no'>No</option><option value='yes'>Yes</option>";}
if($muweb['clean_skills']=='yes'){$clean_skills="<option value='yes'>Yes</option><option value='no'>No</option>";}
elseif($muweb['clean_skills']=='no'){$clean_skills="<option value='no'>No</option><option value='yes'>Yes</option>";}
if($muweb['gm']=='yes'){$gm_show="<option value='yes'>Yes</option><option value='no'>No</option>";}
elseif($muweb['gm']=='no'){$gm_show="<option value='no'>No</option><option value='yes'>Yes</option>";}
if($muweb['music']=='1'){$music="<option value='1'>Yes</option><option value='0'>No</option>";}
elseif($muweb['music']=='0'){$music="<option value='0'>No</option><option value='1'>Yes</option>";}

if($muweb['template'] == 'default'){$template ="<option value='English'>English</option>";}
elseif($muweb['template'] == 'default'){$template ="<option value='English'>English/option>";}



if(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='default'){$theme = "<option value='English'>English</option>";}
elseif(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='kanturu'){$theme = "<option value='Bulgarian'>Bulgarian</option>";}

$ok_start = "<table width='320' border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
             <tr>
             <td width='395' height='37' background='images/img_mu_did-u-know.gif'><div align='center'>
             <table width='220' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'>
             <tr>
             <td><div align='left'><strong>Successfully</strong></div></td>
             </tr>
             </table>
             </div></td>
             </tr>
             </table>
             <table width='415' border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
             <tr>
             <td width='98'><div align='center'>
             </div></td>
             <td width='317' align='left'><strong><font color='green'>";


$ok_end = "</font></strong></td></tr></table>";


$warning_start = "<table width='320' border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
             <tr>
             <td width='395' height='37' background='images/img_mu_did-u-know.gif'><div align='center'>
             <table width='220' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'>
             <tr>
             <td><div align='left'><strong>ERROR</strong></div></td>
             </tr>
             </table>
             </div></td>
             </tr>
             </table>
             <table width='415' border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
             <tr>
             <td width='98'><div align='center'>
             </div></td>
             <td width='317' align='left'><strong>";


$warning_end = "</strong></td></tr></table>";

if(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='English'){$theme = "<option value='English'>English</option><option value='Bulgarian'>Bulgarian</option>";}
elseif(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='Bulgarian'){$theme = "<option value='Bulgarian'>Bulgarian</option><option value='English'>English</option>";}
elseif($_SESSION['theme']=='English'){$theme = "<option value='English'>English/option><option value='Bulgarian'>Bulgarian</option>";}
elseif($_SESSION['theme']=='Bulgarian'){$theme = "<option value='Bulgarian'>Bulgarian</option><option value='English'>English</option>";}
?>
Нещо да променя ??
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Code:
f($muweb['template'] == 'default'){$template ="<option value='English'>English</option>";}
elseif($muweb['template'] == 'default'){$template ="<option value='English'>English/option>";}



if(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='default'){$theme = "<option value='English'>English</option>";}
elseif(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='kanturu'){$theme = "<option value='Bulgarian'>Bulgarian</option>";}
тук да забелязваш нещо не редно?
 

DarkMaster

Administrator
Staff member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
2,441
Reaction score
10,995
Code:
[COLOR=Red]f[/COLOR]($muweb['template'] == 'default'){$template ="<option value='English'>English</option>";}
elseif($muweb['template'] == 'default'){$template ="<option value='English'>English/option>";}



if(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='default'){$theme = "<option value='English'>English</option>";}
elseif(!isset($_SESSION['theme']) AND $muweb['template']=='kanturu'){$theme = "<option value='Bulgarian'>Bulgarian</option>";}
тук да забелязваш нещо не редно?
да
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Gaso Луд ли си ти да не можеш :D говорех на DarkReal щот ми вика че не мога няма смисал се правя пред тебе на знаещ пред тебе се едно нищо не знам :D
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
N [Help] How to change Mu Window Name Help 2
Uco975 [Help] How Fix Archangel CrossBow? Help 0
K [Help] Exchange System in Mu Core Help 8
natumno [Help] RoYaL MuWebshop 1.0 Change Credits database - Help Help 4
D [Help] Is it possible to change the NPC Guard set? (main.exe of 1.0M Darksteam) Help 0
K [Help] How to change the server name Help 2
A [Help] Change ip in main Help 0
A [Help] Change prices of jewels Help 0
A [Help] Change drop from each monster Help 4
G [Help] Sql server working with mssql how to change it Help 0
N [Help] How can i change the duration of npc buffs Help 0
M [Help] Change greater defense/damage buff duration Help 0
samhaiminh [Help] Change Level use Twisting Slash (Dk,Bk) to level 1 Help 4
dropsome [Help] Change font - client side Help 0
M [Help] Stone and Rena Exchange problem Help 1
U [Help] Change chaos castle prize from gameserver Files Season 2 Help 0
F [Help] Rena Exchange S6 Ep3 Help 0
hrisiz [Help] Auto Change EXP Help 5
hrisiz [Help] Change ServerFiles Help 7
HOLIGAN [Help] Change Limit in Main.exe Help 0
A [Help] Archangel crossbow fix 97d+99i Help 0
S [Help] Change Level Reset Help 3
wannabepro [Help] Change Vote box text Help 1
G [Help] How to change to Vietnamese Font in S3 Ep2 Help 0
P [Help] Max 28 Option change to 16 Help 0
E [Help] Change item level requirement Help 2
enemysss [Help] Change Golden Invasion Time Help 0
6efa [Help] Change Name Help 24
s7amb370 [Help] Change port 44405 Help 8
F [Help] how to change main.exe Help 0
D1abol1k [Help] CC reward change Help 11
S [Help] Change Maxonline and Maxlevel Help 6
NightBeast [Help] Sword of ArchAngel Help 2
F [Help] Sql server how Change name of sa Help 0
B [Help] How to fix Change class in Webshop Help 3
FroggerPL [Help] Change Set Skins to new Skins Help 0
FroggerPL [Help] How do I change this Help 6
killar4eto [Help] 3-rd Class change from Web Help 11
B [Help] Change Class Fix Help 0
MorgaN [Help] [Help I need know how change Drop BC chaos for Bless Help 1
P [Help] 97d99i Language problem Help 3
H [Help] How to hex main for translate language Help 0
Y [Help] Cant Write in Other Language Help 0
V [Help] Vietnamese language client Help 0
imorala [Help] Client lang Help 0
D [Help] S3EP1 language in marlon Help 1
EvoLuTioN [Help] Text Language Help 11
S [Help] Enemy Muweb 4.4 Help 2
DemonuMu [Help] Problems with Guild from muweb Help 2
D [Help] MuWeb 0.9 Events time script Help 0

Similar threads