[Help] Blood Castle 1000 LEVELS BUG 97d

Status
Not open for further replies.

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
Така от 2 месеца насам ме мъчи един бъг... влизаш в БЦ 350 левел взимаш Клуеста и затвяряш БЦ и ставаш 1000 левела ...:bad:
които знае как да оправя шибания бъг ще съм му много благодарен !!!:bomb:
поспепис. за в момента съм фикснал бъга като съм спрял БЦ ! :bye2:
 
Last edited:

DWBaHu0

New Member
Joined
May 5, 2008
Messages
71
Reaction score
16
Така от 2 месеца насам ме мъчи един бъг... влизаш в БЦ 350 левел взимаш Клуеста и затвяряш БЦ и ставаш 1000 левела ...:bad:
които знае как да оправя шибания бъг ще съм му много благодарен !!!:bomb:
поспепис. за в момента съм фикснал бъга като съм спрял БЦ ! :bye2:
хмм..как да го фикснем незнам.. но мога да ти дам моите файлове за 97d..щот несъм срещал при мен този проблем :angel:
Дай си по-добре скайпа, че не ми се ъплоудва версията в някои сайт :cool1:
 

^K1LL3R^

New Member
Joined
Apr 18, 2008
Messages
262
Reaction score
12
тоя бъг го има в алиенса , но за използването му се поставяше бан (ангел)
 

StoneAngel

Well-Known Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,077
Reaction score
193
Нз аз изядох бая бан така !!!
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
throzen 1000x but i dont wont my max lvl ..1000 lvl . i wont this bug fixed :(
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
i says for blood castle bug....i know 1000 lvl is not bug ...10x for GS
 

naiden4o

New Member
Joined
Aug 19, 2009
Messages
199
Reaction score
8
6efa като ти гледам коментарите , ми става ясно че си богат на думи . Винаги казваш че можеш всичко , а с едно нещо на си помогнал !!!
 

Cemaru

New Member
Joined
Oct 11, 2009
Messages
95
Reaction score
5
освен да си смениш гамесервъра
 

naiden4o

New Member
Joined
Aug 19, 2009
Messages
199
Reaction score
8
Драсни ми по скайп или на ЛС и ще ти пратя готов гс :)
 
Status
Not open for further replies.

Similar threads