[AD] BlackMu 97d99i Exp: 5000x Drop: 70%

някога да си ме чул да казвам, че не върви някой си хак? като не сте запознати защо изобщо бълвате змии и гущери по наш адрес, първо разгледай форума колко собственици на известни сървъри търсят перфектният антихак който всъщност не съществува сменяш тестваш докато можеш да спреш псевдо хакерите, този който разбира винаги може да влезе лошото е, че аз не съм от най-разбиращите за да го направя разгледай ми постовете по горе и ще разбереш че и аз се опитвам да си преведа сървъра в приличен вид. Ама така е българския народ е свикнал само да критикува работата на другите. Аман от излишни коментари ти като толкова много разбираш ( по поста ти така звучи ) защо не се опита да дадеш съвет както са направили по-разбиращите потребители в DarksTeam по-горе в темата ми! (speechless)

Послепис: като се замислиш ако даден играч търси сървър в който да няма хакери дори и той да няма елементарен антихак и да е със съвсем чист клиент той самият дали би си позволил да използва програми, който не иска да се използват срещу него. Приятен ден и всичко хубаво ти желая!
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Rush
Никой не ти е длъжен да ти помага точно в тази секция. И ако очакваш играчите да не си пускат хака, заради послеписа ти (без нито една запетая), много се лъжеш :)
 
Не очаквам, изразявам мнение, както и ти го правиш в момента само където аз не се старая да ви засегна цитирам "КОРАВИ СТЕ ... (ХА ХА ХА)" тука целта беше да се посмея и аз ли щото извинявам се но забравих.. иначе малко ме интересува хорското мнение. Колкото до послеписите ми не очаквам нищо от тях а допълвам това което съм изпуснал не, че трябва да ви обяснявам защото честно казано ми писна се едно си говоря с стената. (handshake)
 
  • Like
Reactions: Rush
yR5jbJy.png


Какво става тук ?
 
Немога да разбера таман го почнах и почнаха приятелските игри.
 
Lol bladeGR is Winner reset...Black Website Is Bug Full check this webshop is full bug i am max Credits
2qtvjb6.png
 
stronghold taka kato hodish samo da hranish chujdite serveri naprawi si ti edin be smo*lio. Wij kakwo stiga si se prawil na wajen I samo da hodish da se smeesh na serverite na horata zashtoto ti za men si edin kompleksar shtom lujesh za godinite si nqma kakwo da kaja poweche.
 
Last edited:
Затова ли съм на първо място 100 реса. А защото не съм го играл абе пич толкос кредити ми дадоха накрая ми се присмяха. 1 приател играха ацц дуел вс приателче на админа и зеха му аццто след 15 минути пак сас 5 6 сета и куп други глезотий. Каква реакциа да имам кажи ми 100 реса прая за мизерни 7000 кредита и после 5000 кажи ми , какъв смисал да играя и защо да не ги храня , като ме нервят такива приятелски сървъри?
 
Приятелски сървъри?
никой от вас не е ощетен от към кредити, до колкото си спомням в началото ви раздадох по 2000 кредита след което ви дадох и 3000 компенсация за това съм ги качил и на 5000 и за другите за да няма ощетени всички играчи играят дуели за сетове и други "глезотии" както ти се изрази и така си набавят горница към предметите, а теб не съм те засичал на нито 1 дуел, единствено на един PK Event където си те видях.
 
Ако ще го рескаш сървъра сложи макс 2 опции :)
 
сървъра е стартиран от скоро по тази причина няма да бъде рестартиран скоро, когато реша, че не върви както трябва ще сменя exp и максималните опции на предметите. Но за сега това остава в бъдещето. (handshake)
 
TANGO какво направи сагуби аццто и след 10 минути пак сас фулл сетове и тнт.
 
не ми се спори с хора които не разбират горе съм ти обяснил. Щом веднъж не си ме разбрал не бих искал да се повтарям.
 
Сървъра е рестартиран, конфигурацията е променена редактирал съм първият пост.

GRAND OPENING 30.08.2015 19:00h

ОФИЦИАЛЕН СТАРТ 30.08.205 19:00 часа

NO MAX STATS,NO FULL ITEMS,PVP BALANCE (NO IMBA CHARACTERS)
Enjoy to play with us!
 
Em neka ama nqma da ima mnogo on :)
Немога да разбера такива хора които говорят глупости без да мислят, я погледни батълзон,оптинет? Коя версия са и колко хора имат? Екстайлинг/Денджърлинк? Събери ги всичките и виш дали не надхвърлят 500/600 маняка на истинската КЛАСИКА? Не ме разбирай погрешно не че се заяждам просто 97 версията си е класика и никога няма да изостане! :*
 
  • Like
Reactions: BlackMu
New Website with more functions (Action System Soon!)
Sky Eventa от 2 часа вече е намален на всеки час
Party Bonus вече е на всеки час и трае 30 минути
 
Имаш няколко проблема със сървъра затова нямаш хора .
1.Махни Уев Шопа . Хората като видят уеб шоп и въобще не си правят труда да играят.
2. Много точки на рес. Това обезсмисля играта като цяло няма интрига и бк-то няма конкуренция.
3. На Много малко време са дневните евенти като скай уорм и инваии. За цифра малко време ще се съберат хубави итеми и ще писне на хората тогава няма да имаш и толкова.
4. Купи си домейн :) не е толкова скъп но поне няма да си на запто.

Помисли над това не те критикувам просто давам ти съвет като приятел и като човек занимаващ се с това :)
 
  • Like
Reactions: BlackMu