- Reaction score
- 9
някога да си ме чул да казвам, че не върви някой си хак? като не сте запознати защо изобщо бълвате змии и гущери по наш адрес, първо разгледай форума колко собственици на известни сървъри търсят перфектният антихак който всъщност не съществува сменяш тестваш докато можеш да спреш псевдо хакерите, този който разбира винаги може да влезе лошото е, че аз не съм от най-разбиращите за да го направя разгледай ми постовете по горе и ще разбереш че и аз се опитвам да си преведа сървъра в приличен вид. Ама така е българския народ е свикнал само да критикува работата на другите. Аман от излишни коментари ти като толкова много разбираш ( по поста ти така звучи ) защо не се опита да дадеш съвет както са направили по-разбиращите потребители в DarksTeam по-горе в темата ми!
Послепис: като се замислиш ако даден играч търси сървър в който да няма хакери дори и той да няма елементарен антихак и да е със съвсем чист клиент той самият дали би си позволил да използва програми, който не иска да се използват срещу него. Приятен ден и всичко хубаво ти желая!
Послепис: като се замислиш ако даден играч търси сървър в който да няма хакери дори и той да няма елементарен антихак и да е със съвсем чист клиент той самият дали би си позволил да използва програми, който не иска да се използват срещу него. Приятен ден и всичко хубаво ти желая!
Last edited: