[AD] BAVKA MU v1.0L BOX +1 2 3 4 5 In Shop

Status
Not open for further replies.
oh yeah.!! i love 1.0L mu Version's Let's play guys :)
 
::d:::d:::d:::d:::d:::d:::d:::d:::d:::d:exp max ::d:::d:::d:::d:::d:
 
Може и такъв да е , ама като видях в твоя колко правописни грешки има в новините мога да кажа, че си някъв пропаднал , ти Български не знаеш , тръгнал си да коментираш на другите хора , скрий се !
 
скрии са ти погледни аз кво мога и кви възможности иам и погледни своите bitch!
 
плюс тва тоя откасак първо ми се моли да му давам неща а после ми вика че сам педерас и други такива тъи че да го духа а и ти с него ;)
 
Абе човек , като имаш възможности що не пуснеш на по висока версия ? Явно не можеш , възможностите са ти до 97д ... Аз ако съм искал да съм си направил , и мога да ти кажа, че когато ти си почнал да правиш сървъри на МУ аз вече съм имал по 50 човека ОН !
 
еми явно така е реиш бе ти кво си мислиш да не би да е толкова трудно на Season 3 се пусне сървър !! пък и там идва въпроса колко % от хората играят новите версий! 25% другите 75% играят 0.97d до 1.0L!
 
Еми айде, като си големия разбрирач ми дай напълно фикснати файлове с3еп2 искам само като сменя ИП-тата и да тръгне ! И Тва за 75% от хората дето играели стари версии не е вярно , просто забележи в сайтовете с класаций на с3еп2 колко човека има в сървъра ( около 600 )
 
хаха искаш да ми кажеш да отида да си купя s3ep2 файлове и ти ги дам .... мислълта ми беше че вече не е толкова трудно всеки да си напраи сървър !!
 
EminescuX мога да ти кажа че ти си нооб с сравнение с Пртект такаче моляте да не се ихвърляш така
сервера е ламерски ткаче тос
3а мен сервера ако имаше отценка
Моята отценка ште6е да бъде 0/10 !
 
Rename administrator.php, и по-добре свали новия release, мисля че тук рега ти не бачка ^^
 
Аве човек аз когато съм почнал да правя сървъри тоя форум го нямаше , така че , запази си смешния коментар!
 
eminescux мога да ти кажа че ти си нооб с сравнение с Пртект такаче моляте да не се ихвърляш така
сервера е ламерски ткаче тос
3а мен сервера ако имаше отценка
Моята отценка ште6е да бъде 0/10 !

хахахааххахахаххахх твоя сервер ли е по добър веднага на 2-рия ден го спря тоя сервер го хакнаха няколко пъти и пак има игра4и сега с новия реалесе и няма да мое го хак и мн пое4е 6те се развие и 6те е по добур от твоя сервер....
 
Status
Not open for further replies.