От няколко дни сериозно се замислям дали да не си махна Avast 6-цата (AIS - Internet Security ), и да сложа MSE. До сега с аваста не съм имал проблеми, но някак си ми омръзна и ми се иска да опитам и нещо ново. За MSE не съм чул лоши думи до сега, а и като се има в предвид, че е продукт на хората, които са създали windows би следвало да е едно много добро решение. Все пак се съмнявам фирми необвързани с Microsoft да могат създадат по-добър антивирусен софтуер за собствената им операционна система. MS все пак си познават най-добре системата и начина и на работа, по-навътре са. Също така дори и да сложа MSE се чудя със защитната стена какво да правя. С windows 7 съм и MSE би трябвало да филтрира трафика с вградената система на vista,server,7, но някак си не ми е достатъчно. Тук в този форум мисля, че има хора, които ползват MSE и се надявам на отзиви и всякакви дрънканици, които да ми помогнат в избора. Ако сложа MSE от към защитна стена съм се спрял на софтуери като Comodo Firewall и тем подобни.