[Help] Auto dupe

FeliXcat

Active Member
Reaction score
218
Искам да питам дали има някой скрипт или нещо... понеже съм забелязал че в сървъра ми се правят итеми с един и същ serial number.
Казва някой че си е загубил например BB F.O и аз намирам със същият сериен номер brass boots, volcano и т.н
Някак си SQL-a ги прави със един и същ сериен номер.
Дали има решение за това (think)

има но дали ще ти устиска машината при този наплив ? :) Варянта е да си платиш за правилния software !!!! :)

Да си платя за правилния software ? SQL ?
Преди време бях гледал един anti-dupe script, но не бачка на season 3 бази...

Нещо от типа на GameGuard за този soft ти пея ;)

Тфа GameGuard е за да не дупят... а те не дупят... а и да дупят чистачката ме оправя ;) Просто SQL -а си прави еднакви serial numbers.
Доста играчи ми се оплакаха че им изчезват итеми и такива и като им видя логовете в Web Shop-a давам track item и намира предмет-а във 5 - 6 user-a. А то всъщност това са различни итеми с еднакви сериални номера (puke)

тфа gameguard е за да не дупят... а те не дупят... а и да дупят чистачката ме оправя ;) просто sql -а си прави еднакви serial numbers.
доста играчи ми се оплакаха че им изчезват итеми и такива и като им видя логовете в web shop-a давам track item и намира предмет-а във 5 - 6 user-a. а то всъщност това са различни итеми с еднакви сериални номера (puke)
тва е от процедурите на сял-а мисля,да не би да са се изчерпали :d

не мисля... има доста незаети сериални номера ^^
Дори често ми се случва като търся serial number да ми изписва "Do not exist"
SQL server-a или GameServer-а си правят ебавки нещо :x

малко не сме се разбрали :) вероятно не ти достига броя на символите :)

Serial number-a е от 8 символа...а и както казах дори лично без да искам съм се натъквал на свободни серийни номера
Ако при мен не достигат символите какъв е шанса за другите сървъри като zhyper или Pandora които са на по няколко години :D
Но като гледам стоят итеми с еднакви serial numbers така че ме съмнява това да е проблема... но лошото е че изчезват :x

Last edited:
И аз съм засичал подобни аномалии при db с 50к акаунта :)

Тия аномалии ги има и при мен. Мисля си, че е от sql-а понеже този бъг ми се получава като почне да ми сече pc-to.

Може би трябва да се бутне нещо в Web Shop-a което преди да съзададе нов item да проверява serial number-a му, и да не създава еднакви...ама едва ли е толкова просто колкото звучи :D

ама кога са еднакви сериалите само от уеб магазина или и иначе си падат итеми с едни и същи сериали?

само купените от уеб магазина.