ооо.. да те са копирали а защо не казахте същото когато копираха mu playring или ще ми кажете не са го копирали това са му старите собственици просто ви е яд че са те ще печелят на ваш гръб но ако се погледнете от страни повечето от вас преличат на тях и вие сте марзеливи и само чакате някой нов release
бреи бреи копирал съм невс хммммм и кво от това 4е съм го хубаво 6те го махна нооо ако има запазена марка тогава нямам право да го копирам така 4е не мисля 4е е такъв проблем 2 не6та копирани ии веднага а относно хакването или там каквото си писал това говори лошо за теб
от днес при проблеми можете да звъните на следния телефонен номер надявам се да няма обаждания с цел обида или просто на някого му е доскучало и е решил да се обади.
това сам го зел като идея и не мисля да го махам басиии толкова ли стиснат бре каквото и да направиш сре6ту мен и моя сървър говори лошо за теб
sng.........ти пък кфо се правиш на голямата работа ве? ти все едно не си копирал от другите? тоя дизайн на web-a е твой нали? а не си го копирал от aliance mu ? не се прави само на артист из форума...
има една папка news в уеба ве или от индекса кое му е сложното кат си зел уеб от някои си го нагласи като хората а и екстази този уеб му го е дал диабло така че тои не е виновен за дизаинаAlliancemu а отгоре се варти надписа Welcome to Muonline-bg.eu! как ли така?! май и вие не си знайте името на сървъра
Данте като знаеш толкова кази ми откаде се променя секи питам и никои не знае
Alliancemu а отгоре се варти надписа Welcome to Muonline-bg.eu! как ли така?! май и вие не си знайте името на сървъра