[AD] Alliance Mu -hard

как се правят на 30х 1,431,656,626 ? за 8 дена аз на vt с 7х за 1 година несъбрах толкова...

ооо.. Да те са копирали а защо не казахте същото когато копираха Mu Playring или ще ми кажете не са го копирали това са му старите собственици просто ви е яд че са те ще печелят на ваш гръб но ако се погледнете от страни повечето от вас преличат на тях и вие сте марзеливи и само чакате някой нов release

• Like
Reactions: Aragorn
ооо.. да те са копирали а защо не казахте същото когато копираха mu playring или ще ми кажете не са го копирали това са му старите собственици просто ви е яд че са те ще печелят на ваш гръб но ако се погледнете от страни повечето от вас преличат на тях и вие сте марзеливи и само чакате някой нов release

какво съм копирал аз ?

бреи бреи копирал съм невс хммммм и кво от това 4е съм го хубаво 6те го махна нооо ако има запазена марка тогава нямам право да го копирам така 4е не мисля 4е е такъв проблем 2 не6та копирани ии веднага а относно хакването или там каквото си писал това говори лошо за теб

от днес при проблеми можете да звъните на следния телефонен номер надявам се да няма обаждания с цел обида или просто на някого му е доскучало и е решил да се обади.

това сам го зел като идея и не мисля да го махам басиии толкова ли стиснат бре каквото и да направиш сре6ту мен и моя сървър говори лошо за теб

така зна4и проблема ти е копирал новините не6то друго имаш ли което искаш да махна и което уз е твое кои знае откаде и ти си го копирал писна ми от такива като вас яддд ви е ама и вие не знае за какво

бреи бреи копирал съм невс хммммм и кво от това 4е съм го хубаво 6те го махна нооо ако има запазена марка тогава нямам право да го копирам така 4е не мисля 4е е такъв проблем 2 не6та копирани ии веднага а относно хакването или там каквото си писал това говори лошо за теб

от днес при проблеми можете да звъните на следния телефонен номер надявам се да няма обаждания с цел обида или просто на някого му е доскучало и е решил да се обади.

това сам го зел като идея и не мисля да го махам басиии толкова ли стиснат бре каквото и да направиш сре6ту мен и моя сървър говори лошо за теб

Какво говори за мен не ти влиза в работата. Искам да ги махнеш ! Точка по въпроса. Ако имах авторски права, утре щеше да имаш призовка да си платиш глобата. Аз се разправям по мой си начин. Казах ти нещо. Утре да няма news на дамян и мен.

аре радваи те се делнал съм го доволни !!! и пове4е забезки към мен нямате така 4е не искам да мрънкате

делнал съм ги !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

още нещо което съм ви зелллллл ?

но ще ти каза нещо аз пак ше си слоза нещата във новините но по рали4но да видим какво ше казеш тогава
сега мозе да казеш 4е съм ти зел идеята но не 4е съм го прекопирал

Last edited:
zoon99 не прави 2 поста,а напиши всичко в един ;)

Alliancemu а отгоре се варти надписа Welcome to Muonline-bg.eu! как ли така?! май и вие не си знайте името на сървъра (rofl)

sNG.........Ти пък кфо се правиш на голямата работа ве? Ти все едно не си копирал от другите? Тоя дизайн на web-a е твой нали? А не си го копирал от aliance mu ? Не се прави само на артист из форума...

• Like
Reactions: LilPubzy
този рескин съм го правил за бгзоне а не за тебе само знайте да копирате мамаму стара ...

sng.........ти пък кфо се правиш на голямата работа ве? ти все едно не си копирал от другите? тоя дизайн на web-a е твой нали? а не си го копирал от aliance mu ? не се прави само на артист из форума...

просто те казаха ,че може да го ползваме. артист ? обясни ми.

едит : научи на кой е дизайна и следтова спори с мен ^^
и другото ,което е .. що пише Battlezone style ? ,а не Aliensclub style (think)
edit2: Той като спря сървъра спря и сайта и нямаше как да се дръпне сайта им или дизайна..
едит3: връщай се да спамиш в скайп ве ^^

Last edited:
Alliancemu а отгоре се варти надписа Welcome to Muonline-bg.eu! как ли така?! май и вие не си знайте името на сървъра

Данте като знаеш толкова кази ми откаде се променя секи питам и никои не знае

Alliancemu а отгоре се варти надписа Welcome to Muonline-bg.eu! как ли така?! май и вие не си знайте името на сървъра

Данте като знаеш толкова кази ми откаде се променя секи питам и никои не знае
има една папка news в уеба ве или от индекса кое му е сложното кат си зел уеб от някои си го нагласи като хората а и екстази този уеб му го е дал диабло така че тои не е виновен за дизаина

ако премахнеш глупавите и безсмислени, обезкрасителни и ОГРОМНИ скинове на чудовищата става 10/10 и мисля да го играя (wasntme) добро сървърче но направи една анкета за премахването на тези грозни скинове

иване късмет със сървъра

хах мойто мг още го има в dangerlink (xaixai)

Last edited:
Alliancemu а отгоре се варти надписа Welcome to Muonline-bg.eu! как ли така?! май и вие не си знайте името на сървъра (rofl)

1.во домейна си е закупен честно,което неможе да се каже нищо повече.
2.ро нищо не е копирано това са настройките това е информацията на сървърът.
3.то надписът е че е мой сайта аз държах единствено MuOnline-bg.eu
4.то се спрете да спамите с глупости

Приятен ден.

• Like
Reactions: AgMuN4o