Здравейте! Ще съм ви много, ама много благодарен, ако можете да ми дадете линк за сваляне на 97d / 97d+99i client !
Благодаря за отделеното време!
Ако Ви е по-удобно, можете да ми драснете по скайп - dj_innorax
Аве мартинчу ти защо на всяка манджа си меродия ве?защо всеки път трябва да се обадиш що не земеш вече да млъкнеш че почваш и мен да ме дразниш знаеш ли?
Аве мартинчу ти защо на всяка манджа си меродия ве?защо всеки път трябва да се обадиш що не земеш вече да млъкнеш че почваш и мен да ме дразниш знаеш ли?
Ти не се обаждай....
Ако не си забелязал всеки 2ри пиита за нещо което го има... и защо ли?! Ам защото не ползват търсачката, отнема не повече от 3 минути .
Ето по тази тема само това трябва да се въведе: Search: Keyword(s): Clients ; Forum: Releases and child forums ; Search titles only
Does someone have the original client (with last update) of darksteam 97d+99i?
I have an old one but the design of some items are shit, very shitty, some items are named right but the design is repeated like:
lightning staff have standard dmg/cast % etc, but the design is from staff of kundun .... the point is i can't change the "Item/s" Folder from Data\, if i change after i start from launcher it will appear an error ... that he can't find some file (even if it exists).