[Req] Търся човек с пс за няколко дни..(тестове)

clamp

New Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
284
Reaction score
145
трябва ми човек със пс което няма да спира няколко дни (до седмица и нещо) за тестове на едни файлове.. отделно ще сложа малка страничка за регистрация.. и да могат други хора да влизат и да тестват ! от време на време ще ми трябва достъп до пс-то..,ако има такива хора .. да пишат тук или директно един лс да драснат ! (да пишат само сериозни..)
 
тестове на 7.04 като с3 еп 1?
 
? от къде реши даже да предполагаш ? и какво значение има какви ще са.. идеята е дали има такъв сериозен човек
 
има значение защото от колко време чакаме да релиизнеш файловете на TSN s3 ep 1 а ти не ги релиизваш щото ги нямаш(търсиш си други файлове с3 еп 1 фикснати)
 
защо ми спамиш в темата? какво ще релийзна и какво не.. какво е готово и какво не е моя работа.. сега търся нещо конкретно за някой неща.. ,като не отговаряш на това което търся..защо въопще пишеш тук?
 
де да знам защото може би от 2-3 месеца те чакам да релиизнеш файловете а ти все викаш това не е готово онова не е готово в czd unforseken добре ти отговори.
 
Aragon неможе всичко което си нумиш да се release! Все пак за всеки release направен от нас др хора се сърдят да не кажа, че ни мислят и лошото!! Ако разбираш какво имам предвит, всичко с времето му!
 
ем да той каза, че до 1 месец макс ще ги релиизне но станаха 2-3 месеца и още ги няма...
 
заради този безсмислен спам.. ще получиш Infraction,а отностно това за което не виждам защо спамиш тук.. ами не е готово да.. само..че напредЪка е доста голям.. GSCS е почти готов.. има релийзове на почти готови файлове и са останали дреболий,но може пък да не искам да ги пусна тук.. и кой е казал,че още се занимавам с TSN например? или пък къде пише, че съм длъжен да направя каквото и да е било за вас отностно този въпрос? ,когато си питъл съм ти отговорил.. повече не мога да направя.. чудеса още не мога да правя.. Unfor.... могат да идат някъде да чоплят семки.. особенно след като скоро няма да съществуват..,но това са други спамаджийски глупости
 
Last edited: