[Help] Трябва ми GS Едитор за 97d99i

blibbin

New Member
Reaction score
1
Здравейте, трябва ми наистина хубав GS едитор за 97d+99i . Ако има някои други полезни програми за тази версия, ще съм ви благодарен ако ги споделите :59:

Last edited:

DarkMaster

Administrator
Staff member
Reaction score
11,144
Здравейте, трябва ми наистина хубав GS едитор за 97d+99i . Ако има някои други полезни програми за тази версия, ще съм ви благодарен ако ги споделите
59.gif
пробвай този...

Attachments

• GS Editor.rar
    343.9 KB · Views: 538

blibbin

New Member
Reaction score
1
Кой "eventitembug" за какво е ..? Как да защитя максимално сървъра? Как да си направя собствен клиент, който да работи само на моят сървър и с друг клиент да не може да се влиза ? Как да направя гмто си Invsible? При използването на Mu Web 0.8 как да направя News да се четат директно като се цъкне на линка News?

Last edited:

DarkMaster

Administrator
Staff member
Reaction score
11,144
Кой "eventitembug" за какво е ..? Как да защитя максимално сървъра? Как да си направя собствен клиент, който да работи само на моят сървър и с друг клиент да не може да се влиза ? Как да направя гмто си Invsible? При използването на Mu Web 0.8 как да направя News да се четат директно като се цъкне на линка News?
1:
eventitembag = box of luck
eventitembag2 = skeleton king
eventitembag3 = Fire Dragon
eventitembag4 = star of christmas
eventitembag5 = Heart of love
eventitembag6 = Gold Medal
eventitembag7 = Silver Metal
eventitembag8 = box +1
eventitembag9 = box +2
eventitembag10 = box +3
eventitembag11 = box +4
eventitembag12 = box +5

2: изтегли си Sygate Firewall има го в data.bg
3: неможеш да направиш клиент само за твоя сървър...
4: в 97d99i гм-то не може да се направи невидим...
5: за news-a не мога да ти помогна...

• Like
Reactions: dead

Lesh0

Active Member
Reaction score
89
извинявам се че пиша в тази тема но сметнах че е по добре отколкото да права нова тема та знаеш ли някой добър гс едитор за 97д+99и с пост командата..

• Like

RhysFox

New Member
Reaction score
299
извинявам се че пиша в тази тема но сметнах че е по добре отколкото да права нова тема та знаеш ли някой добър гс едитор за 97д+99и с пост командата..

Трябва самия ГС да има пост ;)

По темата: Му Уеб 0.8 Новините са ти направо Index.php, смисъл такъв, че като се влезе в сайта и ти изписва направо Новините. От Администраторския панел се променят/пишат/трият etc.

Last edited:
  • Like

Lesh0

Active Member
Reaction score
89
ти май не ме разбра.... моя гс си има пост говора че ми трябва гс едитор за 97д+99и

• Like