[Help] Трябва ми помощ

ferma94

New Member
Joined
Oct 21, 2022
Messages
8
Reaction score
0
Инсталирах всичко, сървъра тръгва, кракнах main.exe, но когато го стартирам не ме пуска в сървъра - You are disconected from the server
с рутер съм, отворил съм всеки възможен порт, който видях във форума, следвал съм всички полезни от вас инструкции, но вече ми трябва помощ, една седмица се опитвам да го направя и стигам до кривата круша с тоя майн. Ще бъда много благодарен за някаква информация по този случай.
 
Всичко е на ДарксТеам
Файловете са 97д+99и
мейна е ДарксТеам 97д99и+ клиент
 
Клиента да не си го взел от някой сървър и да има защита към него? От клиент на сървър можеш да вземеш всички файлове но main.exe трябва да го подмениш с чист, защото най-вероятно е пакнат и/или има някакви защити към него бинднати. Това е за начало, после трябва да провериш дали joinserver-a е жив и получава пакети... виж му логовете. Мейна можеш да го палиш просто с шорткът за тези версии не ти е нужен лаунчер нито да подменят IP-то с хекс едитор. Единственото е да промениш сериал-а на мейна да отговаря с този на сървъра.

Шорткъта ако не ме лъже паметта трябва да е с параметри:

connect /u127.0.0.1 /p44405
 
Last edited:
Свалил съм всичко от този форум, клиента също е свален от тема на даркмастер, според мен бъркам някое ип, туко що видях, че в CS.exe сървъра излиза следното след като ме диск от сървъра Error Thread : GetQueueCompletionStatus [183,The network connection was aborted by the local system] . когато ме дисконектва не е със балона отгоре, а го пише отстрани в ляво . Явно ип-то в CS сървъра е грешно ?
 
Дай едно тиймвю да го видим или анидеск. Отдавна не съм се занимавал с тея глупости :) ама може да се пробвам.
 
Задължително и то с най-голямо удоволствие