Ако ги слушаш тия, макс да гътнеш мг с двойно повече ресове от теб и до там, всичко останало ще те пука от бой .. 8к стр 9к аги големи разбирачи, голямо чудо, ще прави 0 демидж и ще го вкарва максимално бързо хахаха - смях.
Ти си най-великия :Д и като гледам как му помагаш ..
Иска мнение човека.
И с Реф и Рейт предложи по добър статс ...
Ние изказваме мнение никъде не видях някой да се прави на разбирач освен теб..
А и сет с реф и рейт да прави само дмг и да няма ни кръв ни дефенс ВЕЛИКОЛЕПНО
Но все пак ако оставиш твоята идея за статс на тези точки съм сигурен ,че ще си полезен поне на половината форум да печелят евенти...
Ma picha e mnogo tup Ako Mgto e s huricane , max da gutne SM .. po negovata logika a ne MG , zashtoto MGto hem ima pove4e stats , hem ima pove4e def , ako iskash pi6i mi ls , shte narpavq 1 mg s ograni4en stats hse sme , she se napravq na DMg , da widish 4e s kufto i stats da si . shtom e s ograni4en stats samo Mg i Elf biqt. Az shte sum s Rate DD huricane , ti kufto iskash stats slagai i set i kvo li ne .. nqma da me ubiesh Max da mi pravish po 1-2k... koeto e izklu4itelno malko Az shte ti pravq po 3-4k dmg. Zaebi samo razbirachi kak wikat drugite Tva go govorq ako ssurvara e s balance i t.n
е мадафакар ;д дай му няква идея .. той не иска да чете глупости.. той иска да види няква идея
ол пич земята вика марс ти си глупост туй баш най-добрата идея даже ако играиш за лар с повече точки превърти виталити даже и баш всеки и най-якия герой ша умира барабар с теб от рефа
Да чакаш на рефлект за мен е ,,Ламерска игра" и всеки го знае :