dMod New Member Joined Jan 24, 2009 Messages 215 Reaction score 16 Feb 27, 2009 #1 Имам следния проблем ,когато инсталирам уеб шопа .Вкарвам кода на webshop.sql в Qery analyze натискам F5 и ми дава тази грешка или каквото е .Как мога да я поправя .
Имам следния проблем ,когато инсталирам уеб шопа .Вкарвам кода на webshop.sql в Qery analyze натискам F5 и ми дава тази грешка или каквото е .Как мога да я поправя .
ReaL New Member Joined Apr 13, 2008 Messages 1,244 Reaction score 656 Feb 27, 2009 #2 Нямаш таблица на име "WebShop", би трябвало да имаш още 1 .sql файл (който create-ва таблицата).
dMod New Member Joined Jan 24, 2009 Messages 215 Reaction score 16 Feb 27, 2009 #3 creat_tables.sql пуснах го но не ми направи таблица Webshop
diablo21 Banned Joined Sep 9, 2008 Messages 1,052 Reaction score 475 Feb 28, 2009 #4 1.во в Quari-to > датабаза Muonline> Code: drop procedure XCredits; GO drop table memb_credits GO drop table WebShop_UI GO drop table WebShop GO drop table WebShop_LOG GO после пак в Quarito ипортваш create_tables.sql , webshop.sql , и другия файл.sql ако не така направо от инсталл папката и трябва да ти тръгне
1.во в Quari-to > датабаза Muonline> Code: drop procedure XCredits; GO drop table memb_credits GO drop table WebShop_UI GO drop table WebShop GO drop table WebShop_LOG GO после пак в Quarito ипортваш create_tables.sql , webshop.sql , и другия файл.sql ако не така направо от инсталл папката и трябва да ти тръгне