[Help] Проблем със пускането на сервера

WeaKy

New Member
Joined
Apr 29, 2009
Messages
123
Reaction score
3
като натисна сержер старт уп нали трябжа да почнат да ми зареждат сички там датасервер 1 2 и т.н така почва да зарежда датасервер 1 и до там само си стои онова прозорче ,а когато го пусна от детстопа место от д-то сичките си ми ги зарежда моля ви помогнете :(:(:;:):;:):cry::badmood::badmood:
 
нясякъде ли си сменил ИП та виж нещо да не си объркал
 
Оправи си пътя до папките.. и файловете
 
нищо не сам обуркал реснах си компа и се опитах да пусна сервера и не стана :( аапак от декстопа мога да го пускам защо :С:С
 
Влез в стартера цъкни на Configuration и както oveRLuckEd каза:
Оправи си пътя до папките.. и файловете
 
Пеичините може да са следните:

1.Не настроен: Start Up
2.Не настроени:IP-та
3.Не настроени:Дб парола и име.
 
вярно най вече може да е от Старт ъп понеже и аз имах такъз проблем на един сървър
 
dobre smenix nqkolko versii daje testvax maxnax failovete ot MuServer papkata .... nali pak v d disca zarejdat si si4ko nqkolko versii probax i pak ne stava :mad:
 
офф аре научете са да четете.... толкоз като не можеш са оправиш влез в секция Guides и прочети как са прави сървър и как да си наместиш всичко.......
 
pi4 znam kak sa pravi server ama ti sa nau4i da 4ete6 kazah ti kadeto i drugade sloja failovete si4ko mi se startupva v tva startupa na servera si4kite derektorii sa mi ok !!
 
Докато се опитвам да ти помогна няма да ми държиш сметка и вземи си обясни проблема по подробно, защото от обясненията ти нищо не се разбира и пиши на кирилица..
 
ок виж сега когато искам да старт упна сервера от Д:/МУСервер/МуСерверСтартУп ми се отваря нали прозореца на датасевер 1 и до там ми спира апак Когато го отворя от декстопа или само Д диск и т.н сичко си ми зарежда ...
 
Еми имаш един файл при стартъпа StartUp.ini влизаш в него и гледаш дали пътя на датасървър2 съответства на тоя дето е написан и тъй ги преправяш, така се оправя..
 
а да попитам проблем ли ще е да направя сервера в диск Е:// ?
 
навсякъде където пише d:\ ще трябва да го промениш на e:\
 
Ако си с антивирусна като avg nod32 avast и други подобни ги истри и ще се оправи аз така направих и всичко си върви перфектно:;):
 
емм

ем нямам никаква антивиросна ... пак като имаш в предвид че в сяка друга деректориия тоест Декстоп Ц Е Д и в която и да е папка освен МуСвервер тругват а точно в Д/МуСервер неще ...
 
аиде де хора плсс някои мои ли ми помогне :(:(:(
 
Сложи Microsoft framework 3.5 и ще ти върви