F FroD New Member Joined May 24, 2010 Messages 2 Reaction score 0 Feb 18, 2011 #1 Значи пуснах си сервер на му имам клиент но не знам как да вляза като се упитвам да вляза ми пише You are desconected from the server.. Моля да ми помогнете... Благодаря предварително
Значи пуснах си сервер на му имам клиент но не знам как да вляза като се упитвам да вляза ми пише You are desconected from the server.. Моля да ми помогнете... Благодаря предварително
DIEL Member Joined Dec 1, 2008 Messages 65 Reaction score 5 Feb 19, 2011 #2 погледни дали си въвел цялата информация и дали си с точен клиент !
DarkEvil Active Member Joined Jan 29, 2011 Messages 516 Reaction score 106 Feb 19, 2011 #3 FroD said: Значи пуснах си сервер на му имам клиент но не знам как да вляза като се упитвам да вляза ми пише You are desconected from the server.. Моля да ми помогнете... Благодаря предварително Click to expand... Сменил ли си свсички "ИП-та и Sql - Пароли" ? Аз вчера имах същия проблем "въпреки, че сървъра стартираше без проблем" и като погледнах, не си бях сменил едно от ип-тата в "MuServer/Data/commonserver.cfg/". Такаче хубаво ги провери!
FroD said: Значи пуснах си сервер на му имам клиент но не знам как да вляза като се упитвам да вляза ми пише You are desconected from the server.. Моля да ми помогнете... Благодаря предварително Click to expand... Сменил ли си свсички "ИП-та и Sql - Пароли" ? Аз вчера имах същия проблем "въпреки, че сървъра стартираше без проблем" и като погледнах, не си бях сменил едно от ип-тата в "MuServer/Data/commonserver.cfg/". Такаче хубаво ги провери!