ехх сървъра ми е 1.0L но понеже баща ми играе от време на време и така сещате се толкоз ли няма какво да се направи четох в daksteam,че някой си пуснал сървър на правец значи бти тряяло да може да се намали или нещо от тоя сорт нз...
не се хвали толкова и какво от това ,че му е такъв компа ? пред моя и твоя ще е правец.
Относно по темата , пич съмнява ме да е заради сървъра. Преди време и аз бях със такъв комп имах сървър на му и си играех " World Of Wacraft - TBC " без никъв проблем .. нито ми сечеше нито нищо..
не се хвали толкова и какво от това ,че му е такъв компа ? пред моя и твоя ще е правец.
Относно по темата , пич съмнява ме да е заради сървъра. Преди време и аз бях със такъв комп имах сървър на му и си играех " world of wacraft - tbc " без никъв проблем .. нито ми сечеше нито нищо..
еми дедазнам просто попитах а и сървъра е преместен на линк http://mudragonbg.zapto.org/ на пц с 4 ядрен процесор и 8гб рам памет при един фр такаче мерси за инфото сичко е ок
Относно по темата , пич съмнява ме да е заради сървъра. Преди време и аз бях със такъв комп имах сървър на му и си играех " world of wacraft - tbc " без никъв проблем .. нито ми сечеше нито нищо..
Ей злобар я си трай там да си ме видял да се хваля някъде с моята штайга ? Просто ми беше чудно как са успели на стари машини да пуснат сървърче ,а относно "темата" - абе човек не ти ли писна да правиш реклама на сървъра си ? прегледай подфорума за реклама ^^^