Моля за мнения и/или препоръки.
Нека се фокусираме върху функционалността и оставим дизайна настрана на този етап.
===================================
В момента всеки потребител разполага с:
1. SE Оптимизация -> собствени <meta> keywords (до 230 символа) & description (до 255 символа) на личната страница
2. Ревю (rate+comment) система на личната страница (рейтинга се индексира от Google)
3. Социални бутони и връзки: Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn, Flickr
4. Banner
===========================
:: Награди (Awards)
На този етап съм добавил само една "награда" - преди края на всеки период (рестарт), първите сайтове от всяка категория ще бъдат индексирани и показвани в началото на страницата на тяхната категория като "Предложено от екипа" до следващия рестарт.
Отворен съм за идеи за нови награди(blush)
iVerest.NET - Firewall
Нека се фокусираме върху функционалността и оставим дизайна настрана на този етап.
===================================
В момента всеки потребител разполага с:
1. SE Оптимизация -> собствени <meta> keywords (до 230 символа) & description (до 255 символа) на личната страница
2. Ревю (rate+comment) система на личната страница (рейтинга се индексира от Google)
3. Социални бутони и връзки: Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn, Flickr
4. Banner
:: Награди (Awards)
На този етап съм добавил само една "награда" - преди края на всеки период (рестарт), първите сайтове от всяка категория ще бъдат индексирани и показвани в началото на страницата на тяхната категория като "Предложено от екипа" до следващия рестарт.
Отворен съм за идеи за нови награди(blush)
iVerest.NET - Firewall