[Help] МуСървар с рутер(И-нет БТК)

DoKToPa

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
368
Reaction score
46
Здравейте,искам да ви питам как да направим сървар сас един приятел на ПЦ то му но е на БТК и нещо не сме отворили портовете или от ИП то ако някой може да помогне ще сам му много благодарен....
P.s търсете ме в скайп ако искате директно да помогнете
Извинете ако имам някаде грешка и дано не ви отнема много време :)
 

FeliXcat

Active Member
Joined
Aug 18, 2008
Messages
947
Reaction score
218
Просто е навсякаде кадето трябва да се напишеш Real IP пишеш 192.168.1.2 понеже BTK нямат Real IP ... а ако сървъра ти ще е на сезон 3 трябва да направиш в GameServer-a 2 ри сървър единия с IP 192.168.1.2 ( за тебе) другия със Твоето IP xxx.xxx.xxx.xxx :]
 

Aragorn

Well-Known Member
Joined
Apr 11, 2008
Messages
1,257
Reaction score
312
направо си пишеш No-IP то... на всякаде в commonserver оставяш на 192.168.1.2 :]
 

DoKToPa

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
368
Reaction score
46
да но трябва и да отварям портове но нз как :d
 

Lesh0

New Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
705
Reaction score
89
и аз имам сащия проблем .. с портовете ..
 

oveRLuckEd

New Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
1,776
Reaction score
398
Звъниш на 0800 100 казваш си там информацията и им казваш да ти отворят всички портове..
 

DoKToPa

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
368
Reaction score
46
приятеля ми им се обажда и му казаха че са му отворени абсолютно всички портове ....
 

bulletproof47

New Member
Joined
Oct 4, 2008
Messages
51
Reaction score
11
еми ако е на рутер има едно ИП дет пишеше в адреса и влизаш в настройките на рутера но само от неговия комп може да с влезе и да си отвори портовете но за да има сървър треа да си напраи рег тука http://dyndns.com ili http://no-ip.com и да отиде после в C:\WINDOWS\System32\drivers\etc\hosts отваря с нотпад и добавя 2 реда :
localhost (Tuk pi6e6 saotvetno saita ti naprimer akoe ot dyndns.com moje http://viknetmu.servegame.org)

127.0.0.1 (pak su6toto tuka)



IPto koeto trea da napi6e6 v browsera kato adres go vijda6 ottuk:COntrolPanel/Network Connections/Local Area Network(десен бутон на local area conenctions i posle properties.Ottam otiva6 v internet protocol i caka6 properties Internet Protocol(TCP/IP) i vijda6 kakav e Default Gateway Saotvetno ako default gateway e da re4em 192.168.1.1 pi6e6 tova ip v adresa na browsera i vliza6 v site 4ieto ime e imeto na rutera ti da re4em Lynksis i ottam ve4e si otvaria6 portovete :) )
 

scull

New Member
Joined
Oct 28, 2009
Messages
4
Reaction score
0
имам проблем със MuServer-a със Router съм и във CS папката вкарвам глобал ип то и във дата иплист също на сякаде другаде вкарвам local IP
моя приятел влиза но аз като дам connect server и ми дава дисконект и не ме пъска моля помогнете Skype: str0ng_
 

scull

New Member
Joined
Oct 28, 2009
Messages
4
Reaction score
0
http://darksteam.net/showthread.php?t=3080

По същия начин е и за MuOnline сървъра

аз не съм на БТК а и портовете съм ги отворил щом моя приятел е на друг интернет и влиза сичко би трябвало да е ОК но проблема е че аз не мога да вляза когато преместя сички ИП та на LOCAL IP без проблеми си влизам но тогава моя приятел не може а във саитовете пише че във CS папката и data/iplist се слага глобал ип а на другите локал след като го направя това сервара тръгва моя приятел влиза но аз НЕ (speechless) :(
 

scull

New Member
Joined
Oct 28, 2009
Messages
4
Reaction score
0
моля ви помогнете ми какво да направя за да мога и аз да влизам?(:|
 

Strygwyr

New Member
Joined
Oct 5, 2008
Messages
13
Reaction score
7
Ето виж тази ! ->> http://darksteam.net/showthread.php?t=5550

Без да се влиза в mycontact ала бала браузър глупости ... Без никакви обаждания на въшльовците от БТК ... Без пипане на уиндолса настройките ... Влизаш дирекно в настройките на рутера. И си готов. (devil)
 
Last edited:

scull

New Member
Joined
Oct 28, 2009
Messages
4
Reaction score
0
това което си написал няма нищо общо със моя проблем !?!?!?!?
 

Similar threads