L lisichok New Member Joined Jun 14, 2010 Messages 306 Reaction score 35 Jun 18, 2010 #1 Здравейте даркове, бих искал да ви помоля ако някой може и има желание да ми хуукне ath.dll в този main ...... Аз се опитах няколко пъти, но така и не успях за това се обръщам към вас. Благодаря ви от сърце!!! Last edited: Jun 19, 2010
Здравейте даркове, бих искал да ви помоля ако някой може и има желание да ми хуукне ath.dll в този main ...... Аз се опитах няколко пъти, но така и не успях за това се обръщам към вас. Благодаря ви от сърце!!!
L lisichok New Member Joined Jun 14, 2010 Messages 306 Reaction score 35 Jun 19, 2010 #3 Зарежете... Аз си поиграх още малко и успях сам да си го hook-на, благодаря ви че ми "помогнахте".
Gam3*BoY Active Member Joined Dec 5, 2008 Messages 497 Reaction score 89 Jun 19, 2010 #4 lisichok said: Зарежете... Аз си поиграх още малко и успях сам да си го hook-на, благодаря ви че ми "помогнахте". Click to expand... a ма няма защо я дай един снимка в олиото да видя как си го хоокнал
lisichok said: Зарежете... Аз си поиграх още малко и успях сам да си го hook-на, благодаря ви че ми "помогнахте". Click to expand... a ма няма защо я дай един снимка в олиото да видя как си го хоокнал