Някакви идеи?
Къде и какво точно да погледна? Не можеш ли да вземеш една база данни на 97d и да правиш тестовете върху нея, че така е малко гадно.
Аз се рових из системата за търгове на newguy и в webshopa, ама не можах да схвана кода там, хвърли едно око и ти, може да ти помогне с нещо...
Проблем в мене няма, освен версиите ни ако не са еднакви... Просто си създай една нова база данни в sql server-а и я ресторни с няква от 97d за да си прайш на нея тестовете.
Ок, аз съм глупака и проблема е в мене! За да ми приказваш, че всеки герой си имал сандък ми е ясно къде е проблема.
Ти бива ли да си толкова малоумен? Не можеш да стъпиш и на малкия пръст на килърчето, пък камоли и да му говориш така! Бива ли да си и толкова неблагодарен, не стига колко скрипта ти написа, че и пак си недоволен, нормално е човек да се обърка.
Ок, аз съм глупака и проблема е в мене! За да ми приказваш, че всеки герой си имал сандък ми е ясно къде е проблема.
Когато аз говоря ти ше мълчиш, ясно ли бе кюфтак? Напротив много съм му благодарен, но ме подразни с последното си мнение едвали не аз съм глупака....
И между другото киларе виж каква заявка изпраща Mu editor-а и си прави изводите.
Image Hosting, Image Share, Upload Images - PicBG.net - Photos, Pictures, Wallpapers, Albums
Това е когато си добавям bless. Жалко, че не мога да копирам шибания код за да пробвам с него...