Можели да те помоля само за Find Ip (Да намира ИП то на героите ,с кое Ип са влизали постояно с кое ИП са се регистрирали и т.н нещо подобно)
Иначе за сегашната версия на системата е екстра
Това ли сакаш ?
Можели да те помоля само за Find Ip (Да намира ИП то на героите ,с кое Ип са влизали постояно с кое ИП са се регистрирали и т.н нещо подобно)
Иначе за сегашната версия на системата е екстра
Това ли сакаш ?
Виж какво съм написал горе.Браво добре се е получило 10/10
Мисля че тази опция с намирането на ip я имаше в админ панела на muweb 0.8
Направих го ... аз съм с 0.99б и пак ми казва че нямам ГМ герой ..@shaker няма да му махне правата но сега се сещам, че имаше и права 32 за по-старите версий. В такъв случей отиваме в inc/login.php
$sc = mssql_num_rows(mssql_query("select * from character where accountid='$user' and ctlcode='24'")
Променяме на
$sc = mssql_num_rows(mssql_query("select * from character where accountid='$user' and ctlcode='24' or ctlcode='32' or ctlcode='8'")
Направих го ... аз съм с 0.99б и пак ми казва че нямам ГМ герой ..
$sc = mssql_num_rows(mssql_query("SELECT * from Character where AccountID='$user' and CtlCode='8'"));
Сер. = Серйозен
Хахаха я се осазнай малко бе 12 годишен дрисльо!слуши ве момче не искъм опрегвам никой просто каам че е по сер. от Реал
нямам намерение и да се карам с някой каам си тезата
някаде да с1м писал по горе че мога да правя сите или че разбирам css или да ги кодирам не нали тейче нема смисал ми барбориш глупости на главата ..
Явно си нямаш никаква представа как се пише нещо а?Знам те колко струваш..колкото да си напишеш кредити и да копираш от някой нещо..Гледам ти сиира от много време!не му разбирам инак са фана и ша напрая 1 уеб ама треа са понауча
евала би му майката 1 сериозен човек който знай и си даржи на думата
не като някой др няма споменавам никове ми ш го напрайм най скоро време след 1 г ами 96 % ако се достихте става дума за DarksWeb съжелявам Реал ама си е тей човек не му разбирам инак са фана и ша напрая 1 уеб ама треа са понауча инака ко съм обидил некой сру
по темата 10/10
слуши ве момче не искъм опрегвам никой просто каам че е по сер. от Реал
нямам намерение и да се карам с някой каам си тезата
някаде да с1м писал по горе че мога да правя сите или че разбирам css или да ги кодирам не нали тейче нема смисал ми барбориш глупости на главата ..